Аеродром -Тихомир Илиевски или Ивица Коневски?

Аеродром??

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 февруари 2008
Мислења
59
Поени од реакции
2
Абе овој Ивче колку години има,гледам брада уше му нема никнато.Хеботе овие од вмро уште малку ќе почнат од детски јасли да мобилизираат кадри

N

n/a

Гостин
Јас ќе гласам комплексно на избори.
За градоначелник на Аеродром - Ивица. (другарче ми е)

За градоначелник за Скопје - ќе поништам гласачко ливче.
Сите понудени кандидати се катастрофа.

За претседател - Љубе Бошкоски.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Среден аеродром во времето на Кирил?!

Порано поарен беше.
Башка има една улица во Мичурин која личи на улица?? Пред недела дена искршивме кола со колегата обидувајќи се да дојдеме до игралиштето. година и кусур газам по кал кога одам кај другарче на гости.

Ианку јас верувам дека Коневски може многу да придонесе за општина Аеродром. Не сум од таму, ама патот многу често ме носи натака, и затоа му давам искрена поддршка.

Тихо Илиевски... ни фотошоп не го оправа. Колку е стар, може на сред мандат за ојде во вечните ловишта.

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Среден аеродром во времето на Кирил?!

Порано поарен беше.
Башка има една улица во Мичурин која личи на улица?? Пред недела дена искршивме кола со колегата обидувајќи се да дојдеме до игралиштето. година и кусур газам по кал кога одам кај другарче на гости.

Ианку јас верувам дека Коневски може многу да придонесе за општина Аеродром. Не сум од таму, ама патот многу често ме носи натака, и затоа му давам искрена поддршка.

Тихо Илиевски... ни фотошоп не го оправа. Колку е стар, може на сред мандат за ојде во вечните ловишта.

малце потсреден.Иако има уште за средување:toe:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Како е во Аеродром знае ли некој да ни каже резултати?

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Ke pobedat komunjarive mozi vo 10 opstini, i toa ke im bide

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.411
Поени од реакции
597
"Комуњарот" тешко дека ќе победи воопшто а камо ли во прв круг:toe:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Според СДСМ водат во Аеродром, ама според ВМРО неофицијално нивниот кандидат води. Порано Аеродром и Кисела вода беа меѓу најнагласените општини на СДСМ, ама задниве години Аеродром како посебна општина е прилично вмровска така да ме чуди овој исход. Ќе видиме покасно кој е во право.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Според СДСМ водат во Аеродром, ама според ВМРО неофицијално нивниот кандидат води. Порано Аеродром и Кисела вода беа меѓу најнагласените општини на СДСМ, ама задниве години Аеродром како посебна општина е прилично вмровска така да ме чуди овој исход. Ќе видиме покасно кој е во право.
Dur bese stara KV...vo naselba Aerodrom dobivase sds...a Vmro kompenzirase vo Dracevo,Lisice...

Sega po novo podelba e na mladi-stari...znaci ako Sds ne gubi...to e dokaz za katastrofa kadrovo na Vmro...koe misli deka i magare mozi da dobie...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
пресс на вмро-дпмне ..
сдсм губи у аеродром ..

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Сега од штабот на ВМРО кажаа дека Коневски води со околу 10.000 наспроти 5.000 на Илиевски во Аеродром.

Kajgana Shop

На врв Bottom