Аеродром -Тихомир Илиевски или Ивица Коневски?

Аеродром??

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Глеам дека на никој не му текнува да отвори тема за Градоначалник на Аеродром..Не ми е јасно од кои причини тоа е така..Се отворија теми за секакви помали места па да не кажам и за села а за Аеродром нема ништо :)..
Нема никој на форумов што е од Аеродром?? (освен мене )
Или све е јасно па нема што да се дискутира?(ја незнам како ке биде :) )

Како и да е во престојните денови или часови баш би сакал да видам мислења кој е за или против во однос на двајцата кандитати од кои секако ке се избере новиот градоначалник на Општина Аеродром.

Ако може и анкета да се стаи !! :)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
За Ивица...порано илаџеше на фудбал, ама не е лош.

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Глеам дека на никој не му текнува да отвори тема за Градоначалник на Аеродром..Не ми е јасно од кои причини тоа е така..Се отворија теми за секакви помали места па да не кажам и за села а за Аеродром нема ништо :)..

Како и да е во престојните денови или часови баш би сакал да видам мислења кој е за или против во однос на двајцата кандитати од кои секако ке се избере новиот градоначалник на Општина Аеродром.

Јас сум од Аеродром бе.Не си сам.

Ни двајцата не ми оставија некој посебен впечаток.Јас мислам кој и да добие овде од овие двајца нема да направи ништо за општинава.Можеби грешам ама :toe:

Член од
3 октомври 2007
Мислења
103
Поени од реакции
1
Јас сум од Аеродром бе.Не си сам.

Ни двајцата не ми оставија некој посебен впечаток.Јас мислам кој и да добие овде од овие двајца нема да направи ништо за општинава.Можеби грешам ама :toe:

Се Сложувам дефинитивно со твоето мислење

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146

Со оглед на градоначалников во заминување,папучар :kesa:кој што не направи НИШТО за о.Аеродром,не гласам за НИКОГО.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Го слушав Тихомир од СДС како вели дека ќе го направи МЗТ клуб кој повторно ќе го тепа Реал Мадрид во баскет, така да поен плус за него. :pos:
Што знам, интересни се и двата кандидати, ама повеќе ме влече овој од СДС.
Што се однесува до Кирил зборувајте што сакате за него, ама сепак општината колку толку ја разубави и со чистота е на високо ниво. (барем поголемите делови од неа).

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.874
Поени од реакции
50.360
Го слушав Тихомир од СДС како вели дека ќе го направи МЗТ клуб кој повторно ќе го тепа Реал Мадрид во баскет, .

да да да да натурлих, навалија и двајцата да ги слушаш МЗТ Лејкерс го направија, ова им е некоја нова мода, порано на ниедна кампања не идеа до овие мери :):)

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Хммм интересен резултат..а некој од овие што гласаа за ВМРО да изнесеше некој став или слично.. зошто ке гласаат за тој кандидат?
Или пак не можат да изнезат никаков коментар пошто повекетто не се од Аеродром,не се ни од СК.. ама важно е да се изгласа.. ццц:kesa:

За Ивица...порано илаџеше на фудбал, ама не е лош.
На баскет уште повеке плаче(не сака да губи :) ) али то је то.. таков je :D .

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.411
Поени од реакции
597
Хммм интересен резултат..а некој од овие што гласаа за ВМРО да изнесеше некој став или слично.. зошто ке гласаат за тој кандидат?
Ќе ти кажам зашто ќе гласам за него .
Затоа што се покажа во вистинско светло додека раководеше(и сеуште раководи) со ПУИГ . Мене лично кеиф ми направи со тоа што го ДОправи Градски стадион (конечно му текна на некој) , Изгради станови за социјално загрозени семејства , млади брачни парови, ...Едноставно , млад човек кој нема дамки . Е сега што плаче на фудбал му е мана , ама што да се прави , никој не е совршен :)
Ај да не го фалам многу(бидејќи ќе треба пари да му барам за реклама:helou:) , тоа е моето мислење ...
А сега да ги чуеме оние кои гласаа за Тихомир , да го чуеме нивното мислење :nesum:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Јас сум исто од Аеродром, ама сеуште не сум баш одлучен. Најверојатно ќе гласам за овој од ВМРО зашто СДСМ не можам да ги поднесам.
Инаку Ивица што струка има завршено и што работел некој да ме упати?

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Ова е една од општините во која немам дилема, мојот избор е:

ИВИЦА КОНЕВСКИ!

Млад, паметен, вреден и перспективен човек.
Размислете добро, некако лицето на СДСМ ми пресистрошено за една ваква убава општина.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Инаку Ивица што струка има завршено и што работел некој да ме упати?
Менаџирал по дискотеки, менаџирал у наводници стаи го, он бил задолжен за одабир на радниците што тебе нема да те пуштат пошо имаш патика облечено...
А за после неам појма што се шуњал, али дека ќе остане чист кога ќе дојде на власт не знам баш, ја не би се ни кладел дека ќе дојде уопште на власт..

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Го слушав Тихомир од СДС како вели дека ќе го направи МЗТ клуб кој повторно ќе го тепа Реал Мадрид во баскет, така да поен плус за него. :pos:
Што знам, интересни се и двата кандидати, ама повеќе ме влече овој од СДС.
Што се однесува до Кирил зборувајте што сакате за него, ама сепак општината колку толку ја разубави и со чистота е на високо ниво. (барем поголемите делови од неа).

Стварно Кирил ја среди малку општинава.Не е многу ама добро е.
Ај да видиме оној што ќе добие што ќе направи.:wink:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Ова е една од општините во која немам дилема, мојот избор е:

ИВИЦА КОНЕВСКИ!

Млад, паметен, вреден и перспективен човек.
Размислете добро, некако лицето на СДСМ ми пресистрошено за една ваква убава општина.

Ова ко флаер да читам..:vozbud:
Ти изгледал Преистрошено?? мислиш старо? :) Оф леле.:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom