Градоначалниците од ДУИ, што направија до сега?

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Па знам дека можеш да го знаеш, ама не сум будала да кажам, како што реков најдобар другар ми е.

Не ми е никаков проблем да седнеме кога ќе дојдам, ја ти он и уште најмалце 5 турци од Џон Кенеди.
Ne mozebi, 100% go znam.
Ne se plasi, nema da go napadnam. Ako nisto drugo, komsii ne napagam. :)

Da nagagjam? Da ne mu e novinar tatko mu? Zaboraviv kako se vika deckoto.

Ne mozebi, 100% go znam.
Ne se plasi, nema da go napadnam. Ako nisto drugo, komsii ne napagam. :)

Da nagagjam? Da ne mu e novinar tatko mu? Zaboraviv kako se vika deckoto.

Ај сеа муабетов... :tapp:

Се знајте сите вие од Џон Кенеди, нема потреба од нагаѓање. Јас не лажам.

Дали ќе му ја гребат колата, дали ќе ги расипуваат кваките, дупат гумите, дали брат му ќе го закачаат и ќе му палат оган под врата во стан... се' со една цел, да се исели.

Се сложувам потполно со тебе,а најстрашното е што има МНОГУ ВАКВИ СЛУЧАИ,каде што МАКЕДОНЦИТЕ СЕ ПРИМОРАНИ да се иселат од местата населени со поголем број Албанци.

Ај сеа муабетов... :tapp:

Се знајте сите вие од Џон Кенеди, нема потреба од нагаѓање. Јас не лажам.
Hahahah....
Slusaj be druze, stvarno e prokleto glupavo da tvrdis deka nekoj turcin na Dzon Kenedi ili voopsto u Cair ne moze mirno da zivee, kako i site drugi narodnosti, ama narocito turcite. Mislam daaaaaaaaaaaaaj, pobogu, razlika pomegu albancite i turcite ne ni postoi. Ni vo mentalitet, ni vo odnesuvanje.... vo se be se isti, vo se ( zboruvam za vo Skopje ) :toe:.

A ako toj drugarot tvoj e nekoj gomnar, togas drug muabet... takvi i albanci ne pominuvaat lesno, veruj, jas ne lazam. :)

Па знам дека можеш да го знаеш, ама не сум будала да кажам, како што реков најдобар другар ми е.

Не ми е никаков проблем да седнеме кога ќе дојдам, ја ти он и уште најмалце 5 турци од Џон Кенеди.

Жити мене седни ме и мене. Жифти се. Поише од Кварк сакам да ги запознаам, па да видам кој и зашто ги закача мене нека ми каат у фаца.

Братот, бабини приказни, ефтина политика за курви е тоа. Никој никого со сила не отселил. На Џон Кенеди еден пун курац турци, македонци, бошњаци има. Нашол некој па им се пикал на другарите твои, замисли, сите 5 турци УАУ. Со почит кон тебе, ама со педери изгледа се дружиш. Дека човек да лаже така (дали они тебе, или ти нас) е педерска работа. Ама ете, викаш толку си сигурен што ќе го седнеш Кварк на маса, така да бујрум викни ме и мене.

И да...не можеш ти од Чешка да го знаеш Џон Кенеди подобро од Кварк и од мене, дека сепак и двајцата живееме во Џон Кенеди, а ти се за жал слушаш само муабети за Џон Кенеди.

Bejta kolku tolku go rabzubavil Gv ( kolku sum mogla jas da primetam koga sum bila tamu)...no sega koga ke dojde Rufi na vlast ke napravi mnogu promeni ...
Го разубавил?????????????? Го уништи паркот на центар... тротоарите ги бекатонизира... со штикли ти е право чудо да излезеш а да не свиткаш нога, ролерки возење е пожелно само на сред улица пош на БЕКАТОНКА нема шанси да возиш ролерки... точак исто само на сред улица пош јбг КЕЈОТ НЕ Е СРЕДЕН НИ МАЛКУ

Во Гостивар се рушија бараките каде што посиромашните живееа и трафиките кои ги има во секој нормален град.. Имаше периоди коа требаше цел град да го прекопаш за да најдеш некаде весник да си купиш. Дупките по улиците ги пополни со бекатонки ( АЛОООО БЕКАТОНКИИИИИ ), сите квалитетни и ретки дрва ( и наравно скапи )што беа посадени по тротоарите и во парковите ги пресече ( оправдување: стари биле, шије ми га ѓура.. дрво доживува старост и до 100 години а тие беа таму максимум 30 години) и прилично скапо ги продаде... Насади некоја никаква лигава ливадичка на сред центар ( неможе да се нарече парк) со безвредни дрвца... А да, коа веќе спомнав центарот, тука е и плоштадот кој е неверојатно накосо направен али не сум баш сигурна дека бејта го правеше така да нема да коментирам.... некст Никако ама баш никако неможе да воспостави ред и сообраќајна култура... Се застанува на сред пат да се прави муабет, се паркира на сред улица.... све и свашта...
Се градат глупи објекти кои го нагрдуваат градот и се уништуваат куќите кои се заштитени ( таа до старата банка кај што се гради сега со све е расклимана )... Искрено јас немам приметено тротоар што не е накосо поставен... кал, дупки, несреден парк, деформирани клупи, немање доволно корпи со одпадоци ( лажам, има... по една на улица), в парк е исто како да си добил на бинго да најдеш корпа... кејот е никаков, неосветлен, не среден ( уствари боље несреден него со бекатонки)... ауф бе.. се изнервирав... одвратно е

Добра забелешка тиквичка. Некои работи зависат и од самите граѓани. Не може да се споредува една општина Карпош или Аеродром со Гостивар или Чаир, каде нивото на општа култура и цивилизациско однесување се далеку на пониско ниво. Не да нема некој што нема основна култура во Аеродром или Карпош, па да застане и на сред улица да праи муабет, силно да вика и да се дере, да р`ка, фрла отпадоци насекаде, туку не ги има во огромен број како на пример во Чаир.

Не клавајте глупи теми.. ОД ДУИ ништо не направија.. КРАЈ

Hahahah....
Slusaj be druze, stvarno e prokleto glupavo da tvrdis deka nekoj turcin na Dzon Kenedi ili voopsto u Cair ne moze mirno da zivee, kako i site drugi narodnosti, ama narocito turcite. Mislam daaaaaaaaaaaaaj, pobogu, razlika pomegu albancite i turcite ne ni postoi. Ni vo mentalitet, ni vo odnesuvanje.... vo se be se isti, vo se ( zboruvam za vo Skopje ) :toe:.

A ako toj drugarot tvoj e nekoj gomnar, togas drug muabet... takvi i albanci ne pominuvaat lesno, veruj, jas ne lazam. :)

Значи добредојдени се само муслимани во Чаир?
Дали тоа значи дека се води џихад против Македонците кои се христијани?! Интересна забелешка.

Македонија на и за Македонците. Чиста Македонија! Еден ден ќе исчезнете. Државата се вика МАКЕДОНИЈА!

Vo Tetovo se izgradi toj bulevarot Ilirija , koj sto porano se polnese so voda , i ne se znaese dali e pat ili reka.

Vo Cair ima mnogu za pravenje , a toa nema da go napravi samata opstina bez pomos na vladata , mizerno mi izgledaat nekoi naselbi na Cair , tie treba da se srusat i da se izgradat kolektivni stanovi , vo koi ke bidat smesteni tie na koi im se sruseni kukjite a drugite stanovi da se prodadat.
Bit Pazar pod hitno da se sramni i da se izgradi nov moderen pazar , starata carshija da se renovira celosno .
Da se prosirat ulicite ....

Сега има локална самоуправа, тоа што баравте со години. Општината собира даноци и придонеси ако сака нешо да направи. Нема Петко од Струмица да дава свои пари за Чаир, зошто во Чаир не се плаќале даноци. Поминаа тие времиња. Да видиме колку ве бива вас самите нешо да направите, доста се цицаа парите на Македонците за албански проекти.

Инаку сум согласен со тебе дека Бит Пазар треба да се сруши, како и сите оние куќарки кај Дуќанџик, Јаја Паша инт., а старата чаршија да се реновира од корен. Секако на Старата Чаршија потребни и се многу цркви да добие европски шмек, без нив ништо не бидува.

Значи добредојдени се само муслимани во Чаир?
Дали тоа значи дека се води џихад против Македонците кои се христијани?! Интересна забелешка.
Citaj ubavo, ne trcaj ko prle pred magere, kazav, i site drugi narodnosti, a religija nigde ne bese spomnato.
Eve ti :
Slusaj be druze, stvarno e prokleto glupavo da tvrdis deka nekoj turcin na Dzon Kenedi ili voopsto u Cair ne moze mirno da zivee, kako i site drugi narodnosti, ama narocito turcite.

Жити мене седни ме и мене. Жифти се. Поише од Кварк сакам да ги запознаам, па да видам кој и зашто ги закача мене нека ми каат у фаца.

Братот, бабини приказни, ефтина политика за курви е тоа. Никој никого со сила не отселил. На Џон Кенеди еден пун курац турци, македонци, бошњаци има. Нашол некој па им се пикал на другарите твои, замисли, сите 5 турци УАУ. Со почит кон тебе, ама со педери изгледа се дружиш. Дека човек да лаже така (дали они тебе, или ти нас) е педерска работа. Ама ете, викаш толку си сигурен што ќе го седнеш Кварк на маса, така да бујрум викни ме и мене.

И да...не можеш ти од Чешка да го знаеш Џон Кенеди подобро од Кварк и од мене, дека сепак и двајцата живееме во Џон Кенеди, а ти се за жал слушаш само муабети за Џон Кенеди.

Зошто си толку арогантно и шовинистички самоуверен бе машко?

Преседов добри 4 години средно и 3 факултет со друштвото од Чаир, знам што се случува и не е еден другар кај кого сум одел дома,чекал автобус, јадел и седел пред вашето маало, туку имам и блиска фамилија на Џон Кенеди.

И немој да тргаш со принципот на потценување кога не знаеш за која Турска фамилија станува збор и за кои мои другари.
Тие дечиштата кои што се праќани за провокација, се пуштени од постарите Албанци, се знае веќе политиката.

Зошто си толку арогантно и шовинистички самоуверен бе машко?

Преседов добри 4 години средно и 3 факултет со друштвото од Чаир, знам што се случува и не е еден другар кај кого сум одел дома,чекал автобус, јадел и седел пред вашето маало, туку имам и блиска фамилија на Џон Кенеди.

И немој да тргаш со принципот на потценување кога не знаеш за која Турска фамилија станува збор и за кои мои другари.
Тие дечиштата кои што се праќани за провокација, се пуштени од постарите Албанци, се знае веќе политиката.

Затоа Македонците не смејат да пуштат дете само по Чаир, па мора да се селат заради сопствена безбедност. Тоа е бел терор, спроведуван од шовинистичките албанци и исламистите.

Citaj ubavo, ne trcaj ko prle pred magere, kazav, i site drugi narodnosti, a religija nigde ne bese spomnato.
Eve ti :

Ама ти рече дека сте исто со турците, а “едното исто“ сте по вера, не по народност. Додуша тие турци се потурчени Македонци, да не речам тор-беш-и кои се прават турци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom