iLe
Prototype
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 1.400
- Поени од реакции
- 30
Абе ај кој не знаа оти струмица има 72 села ? не се прај и ти паметен саа..па баш оти не треба се пониже, треба одма да се одговоре.:smir:
Абе ај кој не знаа оти струмица има 72 села ? не се прај и ти паметен саа..па баш оти не треба се пониже, треба одма да се одговоре.:smir:
Se e tocno...ama ZZ ne e vece razgaleno direktorsko since...vaka taka se izmitari i opasen e po faktori i od Vmro i od Sds...Ноу комент. За се што се има објавено во јавноста во врска со Глобал... Ноу комент, освен чисти глупости. :back:
Инсајдер инфо не давам. :smir: Yeah, call me an idiot now. Само да знаеш дека ако се обелоденат многу работи, тешко му се пише. Не од мене, ама токму од неговите лични партиски војници (не го зими ова како навреда, ама мислам дека си еден од нив), кои мислат дека многу чесно работи. Ама, тоа е политиката, да земаш нешто за тебе, ако остане, да дадеш на другите да мислат дека си направил нешто. :smir:
Затоа, седете си неутрални, не изигравајте многу партиски војници, и ако се пружи прилика да ќарите, макар и од некоја албанска партија, искористете ја. Кој нема да го направи тоа, тежок идиот е. After all, тоа е целта на политиката. :smir:
Абе и ти си грешка гледаш. Ново Село и Босилово се општини.Абе ај кој не знаа оти струмица има 72 села ? не се прај и ти паметен саа..
Поубава комбинација...здравје!Се сретнаа бугарка и лопов и си направија фин муабет
ti pa ti pa zaev da ne teee gospodar pa u sekoj post da mora da ja pokazuvas ' ljubovta ' kon nego.Kako shto ochekuvav,Zoran Zaev ja namachka Boneva na chevel.
Само да знае како се реализирани проектите. Тоа е, не беше доволно информирана, инаку ќе го уништеше. :smir:A zosto bese tolku nervozna Boneva,ne i trgna bas so lagite,male ka videh kolko dokomenti odnesela hahahahah ama tolko ne e bila informirana vo celost so se e slucuvalo vo Strumica ili pa od nogo proekti realizirani se e zbunila...ona si znaa
Jas samo ke kazam Bog da cuva!!!
Ajde ima vreme do petok vo petok ima Duel na TV Vis ke videme kolko ke go unishti:smir:Само да знае како се реализирани проектите. Тоа е, не беше доволно информирана, инаку ќе го уништеше. :smir: