eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па да ми го земат кандидатското место.. :) да ме шутнат....со 6 луѓе се влегува во конгрес...ама овие неквалифицираните ако се гласат еден за друг...тогаш сум наебал...

За кого да гласам во Индонезија,регион Јава?

Официјални кандидити Македонци за Индонезија

1. Slajder--- New Mexico
2. Makedonro --- Northern Cape
3. Toneh --- Zhejiang

Важно: Доколку се наоѓате во Индонезија а сеуште немате гласано , обавезно контактирај те ме мене како преседателот на Индо-Македонската партија ако сакате вашиот глас да стигне кадешто е најпотребно....
И не брзајте многу со гласовите...

Вака сеа да ви разјаснам околу конгресмените ако не ви потврдат конгресменско место нема ни да се појавите на гласањето ако е потврдено ќе бидете таму, и сега во моментот тие што се Official candidates и Wilcards зимаат конгресмен значи во моментот тоа може да се смени а тие што се Not qualified во моментот немаат доволно гласови, во Индонезија засега сите 3-ца зимаат конгресмен, исто така и 2-цата во Турција зимаат засега.

Вака сеа да ви разјаснам околу конгресмените ако не ви потврдат конгресменско место нема ни да се појавите на гласањето ако е потврдено ќе бидете таму, и сега во моментот тие што се Official candidates и Wilcards зимаат конгресмен значи во моментот тоа може да се смени а тие што се Not qualified во моментот немаат доволно гласови, во Индонезија засега сите 3-ца зимаат конгресмен, исто така и 2-цата во Турција зимаат засега.

2ца во Бугарија..сега за сега зимаат конгресменски места...

мене во индонезија,знаеш кога ми потврдија??? во 08.50...:vozbud::vozbud: сеуште е рано, повеќето спијат...

Ја го чекам кољо92 да ми прати карта за да идам да гласам за него у југоисточна антолиа...ако некој друг сака да гласам за него нека прати карта ќе идам за него да гласам...

Ја го чекам кољо92 да ми прати карта за да идам да гласам за него у југоисточна антолиа...ако некој друг сака да гласам за него нека прати карта ќе идам за него да гласам...

Дај кажи ник ја ке ти пратам карта па иди гласај за колјо ја сам кандидат во украина сеа за сеа водам :D Nickname : Cross Fire add me

кажи ник ти праќам карта,само 3 гласа имам
ја сум кољо92 :)

кажи ник ти праќам карта,само 3 гласа имам
ја сум кољо92 :)

Кај вас послабо е со гласачи може ќе освоиш и со тие 3 гласа конгрес, плус ќе има и Wildcards изгледа а досега тие последните сите 0 се, исто така гласајте и за Nenski македонец е !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom