eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Epa ajde Alen pocni so rabota ja imas nasata podrska

Веќе го разработувам планот... Чувајте се до тоа што ви го кажам никакво зачленување сега ако треба гласови ќе ви кажам.... и нека остане ова во тајност немојте да пишувате на шоут!

Веќе го разработувам планот... Чувајте се до тоа што ви го кажам никакво зачленување сега ако треба гласови ќе ви кажам.... и нека остане ова во тајност немојте да пишувате на шоут!

jas i onaka ne sum vo partija,znaci sega cekame instrukcii od tebe...

Никако влагање сега во партијата ќе чекаме твој знак, само јас мислам да најдеш некоја партија со 10-15 члена па таман ние ако влеземе уште 30 ќе ја преземеме и ќе имаме и други луѓе освен македонци, пошто ќе ни треба многу повеќе од 30-40 македонци колку што сме во Индонезија

Се кандидирав засега нема друг кандидат во 1 мала партија , доколку има потреба од гласови ќе ве известам....
Само немојте во никој случај да се зачленувате во партијата...

^
Стварно и мене тоа ме чуди. Нели бевме 200 играчи. Чим неможеме да се изгласаме како можеме да одржуваме држава. Нема да можеме да се собереме во Македонија.

Пријавете го овој грков
1 day ago by Thiseas
veto!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!(у превод macedonia is greek)

Пријавете го овој грков
1 day ago by Thiseas
veto!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!(у превод macedonia is greek)

не го пријавувајте клошарот дури и гласал за да не стават во играта:pos::smeshko:гласач 77

исто и овие гласале
Veni_Zelos
reunaudalex

ништо чудно прееска што паѓаше град :wink:

туку дај барем сите од македонија нека гласаат тие што имате по 200-300 пријатели, постарите играчи стајте во shout

Дај не правете безвеза планови кога нема шанси во Индонезија дали ќе бидеме во првите 4-5 партии за да можеме да се кандидираме за конгрес, плус што ќе направиме со 3-4 највеке конгресменски места ? - Ништо, ај уживајте додека ја имаме подршката од Турција и сме во голем број со место на живеалиште таму, во Индонезија подршка ќе немаме сигурно со 3-4 конгресмени, и ако не сте забележале турците и останатите не се кандидираат таму ако сакаат подршка сигурно нема со зазимање на конгресменски места да им ја дадат, и кога веќе сакате подршка дискутирајте на „официјалниот“ форум додека новиот план не го реализирам а не да донесувате сами и после да викате членови и да им кажувате дека ние во глобала сме го донеле планот, дајте им мислење и на другите.

Дај не правете безвеза планови кога нема шанси во Индонезија дали ќе бидеме во првите 4-5 партии за да можеме да се кандидираме за конгрес, плус што ќе направиме со 3-4 највеке конгресменски места ? - Ништо, ај уживајте додека ја имаме подршката од Турција и сме во голем број со место на живеалиште таму, во Индонезија подршка ќе немаме сигурно со 3-4 конгресмени, и ако не сте забележале турците и останатите не се кандидираат таму ако сакаат подршка сигурно нема со зазимање на конгресменски места да им ја дадат, и кога веќе сакате подршка дискутирајте на „официјалниот“ форум додека новиот план не го реализирам а не да донесувате сами и после да викате членови и да им кажувате дека ние во глобала сме го донеле планот, дајте им мислење и на другите.

Да уживаме само додека имаме подршка од Турците?
Па зар ќе чекаме само до Турците да имаме подршка? Чекај дали имаме подршка од Турците или лазократите, зашто тие не работат заедно? а за форумот да пишуваме ли на оној форум кој го сметаме за “официјален“ а одвај пишуваат во него по 2-3?

Да уживаме само додека имаме подршка од Турците?
Па зар ќе чекаме само до Турците да имаме подршка? Чекај дали имаме подршка од Турците или лазократите, зашто тие не работат заедно? а за форумот да пишуваме ли на оној форум кој го сметаме за “официјален“ а одвај пишуваат во него по 2-3?

А ти ќе имаш подршка со 2-3 па и 5 нека бидат конгресменски места, не разбирате дека за џабе е тоа Индонезија ќе подржува 200 активни играчи (ако има толку) не гледате на србите не им помагаат што имаат толку вие планови кроите, дојдете во Турција барем имаме шанси да освоиме и 50+ проценти во конгресот.

А ти ќе имаш подршка со 2-3 па и 5 нека бидат конгресменски места, не разбирате дека за џабе е тоа Индонезија ќе подржува 200 активни играчи (ако има толку) не гледате на србите не им помагаат што имаат толку вие планови кроите, дојдете во Турција барем имаме шанси да освоиме и 50+ проценти во конгресот.

Сигурно нема да успееш да собереш 250 души македонци во Турција со оглед на платите а и војните кои ги има таму, а со тоа пропаѓа и идејата за 50%!

Еј само да ви кажам здраво и да ви честитам за сите успеси во еРепублик. Јас пред неколку дена се вклучив и сеуште сум ниско ниво но се надевам за некое време да слушнете и за мене ;-)

Мое скромно мислење е дека напорите во играта првенствено треба да ги правиме во зголемување на Македонците на еРепублик. Позз

Ај ако може некој да ми позајми пола IDR, ми треба за оружје. :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom