eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сите денеска коишто немаат гласано нека се обратат кајмене по приватна за понатамошни инструкции можно е повеќето да немаа гласано од другиве партии и да ја зачуваат и оваа каде што моментално водиме 14-4 :)
Ако треба и карта ќе платам само нека дојде кој сака.

Ме немаше 2 дена, се уклучив денес, гласав, неможам да излезам сега од Тајланд ради фирмата. Недај боже да ја пропуштам чисткава.

Дај кажете ми како можам да се префлам во индонезија. Бев турција ама после гласањето си ојдов заради малата плата. Сега сум во шпанија и неможам да се префрлам зошто земјите биле во војна. ПОМОШ.... Ме интерсира како се платите во другите PEACE земји. Имам 5 скил и зеам пола голд дневно шпанија. Кажвете кај е подобро и како да заминам...

Дај кажете ми како можам да се префлам во индонезија. Бев турција ама после гласањето си ојдов заради малата плата. Сега сум во шпанија и неможам да се префрлам зошто земјите биле во војна. ПОМОШ.... Ме интерсира како се платите во другите PEACE земји. Имам 5 скил и зеам пола голд дневно шпанија. Кажвете кај е подобро и како да заминам...

абе и во Индонезија ке земаш пола голд дневно...преку сила 0.6 голд дневно... прво треба да се преселиш пример Тајланд па во Индонезија...

Победивме на изборите во Талјанд само има буг админите треба да го поправат сеуште не ни се дадени партиите, иначе стариот претседател на партијата ме кандидирал за претседател на Тајланд ама за конгрес може да не зафркне затоа кога ќе го поправат јас да одобрувам кои да бидат кандидати за конгресмени.

The President of New Liberalism Party has decided to support you for the next country Presidential elections. Don't forget that only the candidates supported by the top 5 parties in the country will participate at the Presidential elections. See the list of top parties in your country.

:pos:

И јас се селам од турција срање е

Да се пофалиме малку ќе фанам медал за поканување пријатели еден сигурно а може и два т.е би требало :)

ddtit.jpg
dddtjt.jpg

Ги повикувам сите што сакаат да направиме успешно превземање на Талјанд да дојдат во регионот North-Eastern Thailand а не само 2-3 пред изборите за конгрес ова е за сите но уште поважно е конгресмените да бидат тука уште одма баталете левели не е финтата само во тоа, утре ќе разработам план и ќе има пријавување за конгресмени околу 20 ќе добијат и ќе им биде кажано што како, останатите ќе дојдат да гласаат обавезно ни требаат околу 100 играчи а ние имаме бајги повеќе.
Станав претседател на партијата и ја крстив United Thailand сега ни требаат што повеќе членови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom