eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ja glasav za Cento..sega ima 34 glasovi sprema vtoriot so 28 mislam bese

Ајсшутер зошто си го сменил името на весникот-Macedonia timeless си беше супер,не е никаква навреда . .
Rainbow News е некако глупаво:toe:

Луѓе кој го нема искористено своето право на глас одете и гласајте за sawyer47 во Мармара Регион! Незнам како успеал ама е кандидат на нашата партија за тој регион! Гласајте за него потребни му се само уште неколку гласа за да влезе! Можеби ќе успееме да се договориме нешто со него и ќе имаме 2 кандидати во Конгрес! Ченто е сигурен! Уште еднаш повторувам! Кој може нека оди во Мармара Регион и нека гласа за sawyer47!

Кој нема гласано а може дасе пресели нека гласа за Wolf Leader во Black See Regionot он е Македонец, му фалат уште неколку гласа за да влезе, јас имам една карта ќе пратам на некој.

Кој нема гласано а може дасе пресели нека гласа за Wolf Leader во Black See Regionot он е Македонец, му фалат уште неколку гласа за да влезе, јас имам една карта ќе пратам на некој.

Не !
Не гласајте за него барем според мене ги игнорира сите пораки (може незнае македонски), не е член на форумот, немам видено нешто да пише на македонски плус во друга партија е.

Не !
Не гласајте за него барем според мене ги игнорира сите пораки (може незнае македонски), не е член на форумот, немам видено нешто да пише на македонски плус во друга партија е.

Знае македонски јас сега само што го прашав

Зборев со него пред да пишам тука да гласаме за него, македонец е и пред тоа имам правено муаебет.

Пријавувајте ги Грците кај што ќе видите дека напишале вардарска или нешто друго против Македонија обавезно со линк и слика или пак било нешто поврзано со вистинскиот свет(Некој линк од јутјуб или некоја политичка работа)
да ги банираат кучињата:tv::vozbud:

Пријавувајте ги Грците кај што ќе видите дека напишале вардарска или нешто друго против Македонија обавезно со линк и слика или пак било нешто поврзано со вистинскиот свет(Некој линк од јутјуб или некоја политичка работа)

ако најдеш некој таков стави линк од неговиот профил и слика од таму каде што не нарекува вардарска и слично и сите ке го пријавеме:helou:

Ален отпушти ме од работа за да гласам за нашиот кандидат

Џабе е :toe:

Aјде да ги пријавиме ntou и polikartis на втората и третата слика не нарекуваат monkeydonija,vardarska,slavoalbanian........

пријавете ги и двајцата тука и ставете ги сликите 2 и 3!

edit-ntou е привремено баниран,следниот пат следи permanent-пријавувајте го!

Ми врати овој порака овој sawyer47 кој може нека гласа и за него во Мармара Регионот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom