eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За сега Ченто го дели првото место со SabroN на изборите во Aegean Region. Ајде, не туку спијте Македонци, на гласање! :)

епа кандидирај се ти=)

Не е тоа финтата се кандидирав јас уште пред 3-4 дена ама ме банираа у меѓувреме на 3 дена зошто сум пишувал расистички артикли во весников а пишував против грците ама тоа е најверојатно има некој грк кај админите, после тоа се кандидираше македонче (koljo92) ама поради некој буг не го даваше во листата и сега имаме само еден кандидат, тргајте во Аегеан регион и гласајте за Методија Андонов Ченто.

За сега Ченто го дели првото место со SabroN на изборите во Aegean Region. Ајде, не туку спијте Македонци, на гласање! :)

Во конгрес одат првите 10 како што знам ако не и повеќе.

Кажете ако требаат гласови да се селам, ако е сигурно местото да останам.

Кажете ако требаат гласови да се селам, ако е сигурно местото да останам.

Сели се во Aegean регион гласај за Ченто, ништо не е сигурно оти Турците во партијата што се поглавните ќе гласаат вечер.
Кој нема тикет за преселување нека пише, ќе му пратам.

Сели се во Aegean регион гласај за Ченто, ништо не е сигурно оти Турците во партијата што се поглавните ќе гласаат вечер.
Ок.
За карта немам, ама уживај. Јас ќе си купам.

Voted.

ептен е скап тикетот за преселување у турција,неам пари..може да ми пратиш па коа ќе соберам да ти вратам??

ептен е скап тикетот за преселување у турција,неам пари..може да ми пратиш па коа ќе соберам да ти вратам??

Тоа и пишав ќе ви пратам на сите коишто ќе одите да гласате, само кажете ник ..

Јас отидов, гласав и се вратив, затоа цвикнав 100 турски пари :(:(:(:(:(

Дај ваму еден тикет.

Јас отидов, гласав и се вратив, затоа цвикнав 100 турски пари :(:(:(:(:(
Зошто се врати?

Кажете никови де неможам да ве памтам јас како ви е .. и сигурно се вратил оти нема Q5 болница.

Леле кој буг го има,вчера бев кандидат и бев одобрен од ЧикоМКД сеа едноставно исчезнав:tapp::tapp:
Ако може и на мене 1 карта,имам 1 за да се вратам ми треба
ник-koljo92

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom