eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А колку луѓе треба да ти кажат да не провоцираш (воопште никој да не провоциа), а???? Толку не ти доаѓа на памет дека сите се против нас, и дека на мала провокација банираат, а???? Зашто на нивната провокација никој никого не банираа, не паѓај на нивно ниво, и сам знаеш дека ништо нема да направиш, а може според тебе сите да земеме да провоцираме, и на крај сите BAN, така планираш држава да основаме??

Во коментари скоро ич не казнуваат можеш да видиш како го прават они, инаку не мислам да правиме држава како останатите без кичмењаци кои не пишуваат ни едно зборче и нормално дека ќе не банираат си мислат дека сме 15-20 души а овие во рок од 1 минута идат 30 души да спамираат, ама ај нема врска не планирам да објаснувам.

abe sega ne se karajte...treba da sorabotuvame gledate deka site se protiv nas

Ljudi kako da vlagam u vojna be? mene wellness mi e 7.70 nikako nemoem da gop dignem :(( Kazite mi kako se vlaga u vojna i kako se diga wellness

Ljudi kako da vlagam u vojna be? mene wellness mi e 7.70 nikako nemoem da gop dignem :(( Kazite mi kako se vlaga u vojna i kako se diga wellness
7.70 wellness O.O. Кој левел си? Ако си мал левел поарно направи си нов акаунт и пази да не паднеш на толку низок велнес. Инаку велнесот се качува кога некој друг ти праќа гифтови, кога јадеш храна на почетокот на денот (во зависност од квалитетот на храната толкав велнес ти се качува) и со војни но за да се бореш треба да имаш над 40 велнес и да си поголем од 5ти левел. Исто тогаш само еднаш можеш да се лечиш.

Губеш велнес преку работење (во зависност од тоа каков квалитет ти е фирмата толку велнес губиш), со тренирање, со немање храна на почетокот на денот и со борење (секоја борба ти намалува 10 велнес)

гледам и на бадијала има тема за еРеп...контактира некој со тие членови кои се договараат на бадијала???

гледам и на бадијала има тема за еРеп...контактира некој со тие членови кои се договараат на бадијала???

Јас сум Иван-Пешо таму ама не сум се вклучил 1 месец на бадијала да видам што се случува

Што грешка сум направил ај кажи ?
Убаво реков утре ќе кажам ако небива ќе најдеме друг што тупите безвеза у место, и како прво барем не оставам грците да не викаат „monkeydonians“ и слично затоа и ме банираат, а вие ќутете си и не ми треба ваше мислење во врска со банот.

Епа од сеа па натаму кога ќе пројадат гомна нешо у стил "monkeydonians" ќе ги пријавиме фино-лепо кај админот, и тоа сите за една иста ствар ќе пријавуваме, ќе спамираме малце со пријави, па нека јадат они бан, а не ние.

Кандидат за во конгрес сум во Хрватска.Регија исторчна србија. :)

И кој ќе те гласа?

Војската по наредба сум таму.И плус во партија сум.Ова го правиме бидејки србите ќе пробаат да прават ТО.Доволни ми се 5-6 гласа за во конгрес,слабо населена регија е. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom