eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо значи пак сме заебани, требаше сите во истата партија и ќе победеше бобо вака ништо, ебани од сите страни. :tapp:

Па дојди на официјалниот форум да видиш што се случуваше кога видоа дека грците дојдоа таму во партијата рекоа да сме оделе во друга и направив кандидатура и дојдоа се како што треба сега гледате ..
И ми вратија одговор нешто демек така било и да сме чекале до наредни избори :uvo: пак им пишав нешто друго ќе видиме како ќе заврши ама ептен тешко дека ќе биде нешто :(

Па дојди на официјалниот форум да видиш што се случуваше кога видоа дека грците дојдоа таму во партијата рекоа да сме оделе во друга и направив кандидатура и дојдоа се како што треба сега гледате ..
И ми вратија одговор нешто демек така било и да сме чекале до наредни избори :uvo: пак им пишав нешто друго ќе видиме како ќе заврши ама ептен тешко дека ќе биде нешто :(
дај ми линк од темата,ако си отворил на официјалниот форум

дај ми линк од темата,ако си отворил на официјалниот форум

Не е отворена темата на форумот отворив тикет и по пат на мејл им пишувам, ако зафркнат да не вратат како што треба ќе им побарам каде е правилото дека е така и дека не е известено никаде ама премолчат отварам тема на форумот.

Ви реков јас ќе сме ебани од сите страни :jaj:

lele ne bev uklucen koga ste go pisuvale ova
mozev da pratam nekoja karta
ako ima uste nekoj vo grcija neka kaze da mu pratam karta
pozz
:helou:

Дечки, тие што сте надвор од Грција би ве замолил ако може некој да купи една карта и да ми ја прати, ветувам ќе ви дадам пари после :) Фала однапред.
Никот ми е: Aleksandar Saveski

Луѓе абе кај е сега Мацедониан Трежри! Нели сега треба да помага кога повеќето македонци се заглавени? За што ли ние дониравме пари? Нели е тоа државна каса?Кој раководи со организацијтата? Имаме 100 злато на контото а овде се питачиме за по 1 карта!

Абе ова ТУРЦИВЕ скоро сите војни ги изгубија, има некој некаква информација дали тоа намерно го прават, или не можат против ГРЦИШТАВА???

Абе ова ТУРЦИВЕ скоро сите војни ги изгубија, има некој некаква информација дали тоа намерно го прават, или не можат против ГРЦИШТАВА???

Хрватите и Американците се борат од страна на Грција,ваљда затоа:toe:

Luge da begame od turcija ne e loso taka i taka nemat dobra ekonomija moze da odeme vo druga drzava vo indonezija pa tamo ke glasame se kako so treba ovoa so partijata nebiva nis kako so gledam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom