stole_maks
RoSoNeR
- Член од
- 12 април 2009
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 1
so se desava so partijata martin ke ja bide ili ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти треба да знаеш. Ти си информаторот.so se desava so partijata martin ke ja bide ili ne
Ништо значи пак сме заебани, требаше сите во истата партија и ќе победеше бобо вака ништо, ебани од сите страни.![]()
Победи Мартин Давитковски во оваа партија http://www.erepublik.com/en/elections/country-43-election-party-48-date-2009-06-region-0
и сеа таму сите треба да одеме и ке гласаме наши луѓе за во конгресот!!
одете во регионот Eastern Anatolia Region има q5 болница
Земам 15 турски пари за 4.26 скил?
Многу, малце, кажувајте?
Па знам де јас сум таму ,ама оти не ја отвара партијата кажими како непостоечка ја вади?
Незнам или е некој баг или затоа што нема претседател т.е Ајсшутер прв треба да влезе
Koj e главен на Macedonian Grains 90+ wellness,нека ме отпушти од работа за да одам во Турција (ако е од кајгана)
А оти во која држава си ,ако си само во друга област не мора да излегваш од работа.![]()
Еве известување од мене отворив тикет до админите на ерепублик и сега чекаме известување за бугот во партијата зошто неможе да се влегува и не е покажано дека сум претседател на партијата .. би требало да се среди почекајте.