eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има активна битка во Индонезија како за информација одите тепајте се.

Може некој да ми прати карта да се преселам во Индонезија, во Подолија нема леб :toe:
Работата е што немам унгарски пари, само романски, и не можам да купам сам.
Ќе се раздолжиме некако:helou:

ЕДИТ: Нема потреба да ми праќате, се снајдов.
А за ова платите што имате погоре напишано... еднаш во Романија имаше и со 200 РОН, ама тоа беше само за еден ден
Да да али ја касно виде :S и коа се запосли веке немаа пари да ми платат за работата :(...али среки се биле оние што се работиле во таа фирма 200 РОН а скилл 0 тражеше

Незнам дали е баг еве скринови да видите што како.

untitlvkv.jpg

2eze.jpg

3fdf.jpg

Мислам дека секогаш се случува овој баг кога територијата во која се наоѓа фирмата е освоена. Ја прикажува работата во Job Market, а не можете да се пријавите.

абе дечки сеа ја ке се стаам да играм... кажете каде која територија да идам... кај сте вие да ми помогнете нешо за у старт....ај пишете или тука или на ПП.. :helou:

абе дечки сеа ја ке се стаам да играм... кажете каде која територија да идам... кај сте вие да ми помогнете нешо за у старт....ај пишете или тука или на ПП.. :helou:

Стави се во индонезија регион Јава само пиши ми преку кој мејл ке се регистрираш да ти пратам покана.

Кире пиши ник кога ке се регистрираш да те адднеме како пријател

сеа ке почекате едно саат два... до ден-два за да укапирам... сеа ке глеам туторијалите и то... ама прво да се изгнетам 1 кило еурокрем :kesa::kesa::kesa:

Да да али ја касно виде :S и коа се запосли веке немаа пари да ми платат за работата :(...али среки се биле оние што се работиле во таа фирма 200 РОН а скилл 0 тражеше

Немало пари ни за првите што се запослиле. Јас се мислам дека тоа е финта на сопствениците за да им се напуни фирмата со многу работници брзо и за да може он да ги задржи само оние кои мисли дека се најдобри. Нормално дека ке им ги намали платите пред да стави пари во компанијата
:vozbud:

Абе зберени сте наши некаде? Дај да се дружиме? :)))

Абе зберени сте наши некаде? Дај да се дружиме? :)))
Доаѓај во Јава, Индонезија. Пред тоа бевме во Подолија, Романија, ама сега тој дел е освоен од Унгарците.
Овде на Јава послабо со војни и курви, ама се живее некако.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom