Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ajde be , da se sobereme najiskusnite sto sme 15 level i poveke.... i da se dogovorime..
Јас и предходно на некој им предложив да се направи една организација или нешто како партија од поискусните играчи на играва едно 9-10 души, кој ќе примаат предлози и ќе гласаат за поважни прашања, така работите ќе одат многу побрзо и полесно ќе се договараме едни со други.
Pa ajde jas kazuvam na drugari drugarki pisam na skype na koj ke stignamПА некаде оклу 150 луѓе сме,усте едно 200 души па тек тогаш ќе можеме Македонија да ја градиме.Ајде гледајте да викате некои другари,и да ставиме некаде на некој блог,или некоја група на фејсбук(во Хрватска има една група на фејбук каде што се зачленив и ми пратија порака за играва,така,јас почнав да ја играм),па по нивниот пример и ние да направиме така на сите членови на групата и на фриендовите да им праќаме порака да почнат да ја играат играва.
П.С НА списокот го нема Bokica 8 level 54 ex.
Dobri se ideite....
Predlagam prvo da otvorime grupa na facebook....
I vikajte sto e mozno poveke vasi drugari i drugarki ...
добра еТаман е групава http://www.facebook.com/groups/crea...1105714965#/group.php?gid=101105714965&ref=mf ако треба нешто да се измени кажувајте.
добра е
сега мислам дека ке се соберат играчи