eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви се прај на некого да земиме wood компанија во турција 5 голд http://www.erepublik.com/en/company/wood-medium-180783 2 вработени

Или една во полска за grain 8 голд http://www.erepublik.com/en/company/polishgrain-medium-185763 9 вработени

И двете се во област со medium ресурси, така да не се исплати.. Q2 компанија во high resource област е на раб на профитабилност, не па овие.. :)

Тон, најдов еден Toneh во Шведска кој сега треба да има 40.04 wellness.. веројатно си ти :)

Дајте некако да напрајме некоја организација за помош за новите играчи,да основаме организација во која ке донираме сите по нешто па така на кој ке му треба храна,оружје,поклон,билет да мози да си земи,нормално со обврска да го врати кога ке има, па да можи и други да ја користат помошта?

Почна битка за Macedonia.
Јас се тепав на турска страна пошто сум во турција
ама мислам дека грциве сакаат да ја завземат... ако е така помогнете им на турциве
a кај мене има q4 bonica.

Дајте некако да напрајме некоја организација за помош за новите играчи,да основаме организација во која ке донираме сите по нешто па така на кој ке му треба храна,оружје,поклон,билет да мози да си земи,нормално со обврска да го врати кога ке има, па да можи и други да ја користат помошта?

добра идеја

Србите имаат такво нешто Српска православна црква.
Дајте идеја за име и дали има кандидат да ја направи организацијата?

Почна битка за Macedonia.
Јас се тепав на турска страна пошто сум во турција
ама мислам дека грциве сакаат да ја завземат... ако е така помогнете им на турциве
a кај мене има q4 bonica.

И јас се тепам за турците, зш оваа Македонија е на грците.
Кажете како можам да идам да се лечам .... појма неам:kesa:

Србите имаат такво нешто Српска православна црква.
Дајте идеја за име и дали има кандидат да ја направи организацијата?

Србите имаат повеќе такви организации меѓу кои и Српска Православна Црква и Црвени Крст Србије.

Јас мислам дека нашата организација треба да се вика Црвен Крст на Македонија или така нешто. Ако ја крстите Македонска Православна Црква, не рачунајте на моја помош. Не е ништо лично, само мој став кон Црквата и религиите воопшто.

Лелел велнесот ми е 30 ај пратете некој гифт да имам колку да се тепам!

Србите имаат повеќе такви организации меѓу кои и Српска Православна Црква и Црвени Крст Србије.

Јас мислам дека нашата организација треба да се вика Црвен Крст на Македонија или така нешто. Ако ја крстите Македонска Православна Црква, не рачунајте на моја помош. Не е ништо лично, само мој став кон Црквата и религиите воопшто.

Црвен Крст на Македонија се сложвам со тебе.

Кажете како можам да идам да се лечам .... појма неам:kesa:

Кликни на твојот ник и после ќе отидеш на регионот кај што се наоѓаш пример Romania,Podolia ќе кликнеш на Подолија и кај болницата имаш Heal ќе кликнеш на тоа.

Напрајте вие македонска атеистичка организација :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom