eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас 13 левел со 16 дена играње добар сум :)
Браво јас со 23 дена играње сум 13 левел...
Откако се префрлив во Подолија се борам 5 пати во ден,тренирам и работам и брзо кревам левели...
Инаку додека бев 10 дена во Србија таму ич не се борев затоа сега имам 13....Али добро е!!!:vozbud:

Може некој да ми објасни како да стигнам до болницата, освен преку battlefield-от?

Може некој да ми објасни како да стигнам до болницата, освен преку battlefield-от?
Idi vo My Places > Profile, i gore ke go procitas imeto vo koj grad se naogas, klikni na nego i ke ti otvori sto ima se vo toj grad, odma prvo ti e Hospital

Idi vo My Places > Profile, i gore ke go procitas imeto vo koj grad se naogas, klikni na nego i ke ti otvori sto ima se vo toj grad, odma prvo ti e Hospital

Стигнав до таму, меѓутоа не можам да кликнам на болницата, така да не знам како да се опоравам по битката. :uvo:

Стигнав до таму, меѓутоа не можам да кликнам на болницата, така да не знам како да се опоравам по битката. :uvo:

A nema do imeto Hospital, HEAL (treba so plavu bukvi da piuva), i kolku vreme pomina otkako se borese????

A nema do imeto Hospital, HEAL (treba so plavu bukvi da piuva), i kolku vreme pomina otkako se borese????

Повеќе од 24 часа, сигурно. Се борев, се опоравив, па пошто не може повеќе од еднаш дневно да се опоравиш, се борев уште еднаш и останав на тој wellness статус од битката.

Повеќе од 24 часа, сигурно. Се борев, се опоравив, па пошто не може повеќе од еднаш дневно да се опоравиш, се борев уште еднаш и останав на тој wellness статус од битката.
Абе најдобро ти е ако имаш виско велнес, да се тепаш ама да не ти падне под 50 (во случај ако во регионот имаш Q5 болница) и кога ке одиш да се лечиш ке ти се дигне велнесот на 100, два пати во еден ден не може па затоа организирај си што како ке правиш па на крај оди во болница. Јас на пример кога имам 100 велнес прво работам, па тренирам и на крај 4 пати во војна и во болница, и пак ти е велнесот на 100.

Не дека сега знам што да правам, ама добро, благодарам како и да е. :)

Не дека сега знам што да правам, ама добро, благодарам како и да е. :)

Ако денеска се немаш борено и слаб ти е вилнесот мора да се тепаш уште еднаш за да може на болницата да ти се појави Heal за лечење што е.

Ако денеска се немаш борено и слаб ти е вилнесот мора да се тепаш уште еднаш за да може на болницата да ти се појави Heal за лечење што е.

Јасно, но имам 30.04 wellness, а мислам дека треба минимум 40 за да можеш да се бориш.

Ок дојде време за гифтови.Како ти е јузерот?

Јасно, но имам 30.04 wellness, а мислам дека треба минимум 40 за да можеш да се бориш.

Како ти е никот ?
Ќе ти пратам јас два гифта Q2 и сигурно уште некој ќе ти прати од форумов и тепај се :)

"Toneh". Ќе ви ги вратам, кога ќе научам како. Фала. =D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom