Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи има ли сега во Германија тоа востание да се селам?
Нема потреба треба да имаш само над 40 велнес.Мора да имам пиштол за да влагам во војна?
Нема потреба треба да имаш само над 40 велнес.
Епа јади кај мене во Тајланд има тој еден дополнува велнес имав 40 тој ми надополни до 55 сега имам 51Епа и тоа го немам јас, ама ке јадам појак леб од утре![]()
Не мора во Тајланд, во секоја држава си има разни квалитети на леб, по ѕвездичките се познава.Епа јади кај мене во Тајланд има тој еден дополнува велнес имав 40 тој ми надополни до 55 сега имам 51![]()
Не ме свати не допунуе леб толко велнес него га има тој еден не знам како му беше никот и на секој кој има под 40 велнес му го зголемува на 55 играч е тоа не е леб.Не мора во Тајланд, во секоја држава си има разни квалитети на леб, по ѕвездичките се познава.
Не ме свати не допунуе леб толко велнес него га има тој еден не знам како му беше никот и на секој кој има под 40 велнес му го зголемува на 55 играч е тоа не е леб.
Е тоа е друга работа веќе, иначе и ја имам под 40 велнес, ај кажи ми што е тој за да допуну.Не ме свати не допунуе леб толко велнес него га има тој еден не знам како му беше никот и на секој кој има под 40 велнес му го зголемува на 55 играч е тоа не е леб.
Со гифтс.Како му го зголемува? Со Gifts? Или со Wellness Packs?
Па не си у ТајландЕ тоа е друга работа веќе, иначе и ја имам под 40 велнес, ај кажи ми што е тој за да допуну.
Па можда има и у Америку.Со гифтс.
Па не си у Тајланд![]()
Toa ti se turski pari. A zasto ovoj ti se nudi da ti dade pari?Што е ова but I can donate 40 TRY for your food ? што значи ова TRY побрзо само ?