eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи има ли сега во Германија тоа востание да се селам?

Значи има ли сега во Германија тоа востание да се селам?

Во моментов нема, второто востание заврши пред некој саат. Ќе видиме утре дали Италијанците ќе организираат ново..

Мора да имам пиштол за да влагам во војна?

Епа и тоа го немам јас, ама ке јадам појак леб од утре :)
Епа јади кај мене во Тајланд има тој еден дополнува велнес имав 40 тој ми надополни до 55 сега имам 51:):)

Momentalno hrvatska i objavi vojna na srbija...Kako da vlezam vo vojnata?

Епа јади кај мене во Тајланд има тој еден дополнува велнес имав 40 тој ми надополни до 55 сега имам 51:):)
Не мора во Тајланд, во секоја држава си има разни квалитети на леб, по ѕвездичките се познава.

Не мора во Тајланд, во секоја држава си има разни квалитети на леб, по ѕвездичките се познава.
Не ме свати не допунуе леб толко велнес него га има тој еден не знам како му беше никот и на секој кој има под 40 велнес му го зголемува на 55 играч е тоа не е леб.

Не ме свати не допунуе леб толко велнес него га има тој еден не знам како му беше никот и на секој кој има под 40 велнес му го зголемува на 55 играч е тоа не е леб.

Како му го зголемува? Со Gifts? Или со Wellness Packs?

Е тоа е друга работа веќе, иначе и ја имам под 40 велнес, ај кажи ми што е тој за да допуну.

Што е ова but I can donate 40 TRY for your food ? што значи ова TRY побрзо само ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom