eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЕНТЕР напиша:
Пошто америка многу падна во последно време ---- атентат на прецедателот и тако даље:nesum:

Не атентат, туку импичмент заради војната со Мексико..

Ја сум у САД, никот т.е. името и презимето Angel Tasevski, иначе качив 5-ти левел, за мала плата работа, ама не можам баш да се снајдам некако. 0

Јас земам 5 РСД во Србија...Дали е ова добра плата?

Ја сум у САД, никот т.е. името и презимето Angel Tasevski, иначе качив 5-ти левел, за мала плата работа, ама не можам баш да се снајдам некако. 0

Дај отказ и промени го работното место, во зависност од твојот skill има богата понуда на работни места во human resources

Ај некој на ПП да пише као да почнам да ја играм играва ... Знам дека сум у Хрватска .... и дека купив храна ... кај да проверам шо како зашто итн итн итн ?

Кај се гледа колку експириенс поинтс имам???И шо викате,подобро е да дојдам таму,кај турчето???
Зборев вчера со турчето ја шитнал компанијата слаб промет имал за 20 дена 400 турски пари и му ја шитнал за 17 голд . Така да мислам за 2 скил 8 турски пари да се зима малце е и така :)

group105023@groupsim.com
За сите од Турција може на мсн да ги стаите и доага како македонска - туркса група и збориме ова она :)

Следниве неколку денови ќе бидат ептен интересни за тие што живеат во еГерманија.. секој ден ново востание, што отприлика му доаѓа по 8-10 experience points на ден :)

До сите што се во eГерманија: преселете се во Bavaria (Q4 hospital) или Schleswig-Holstein (Q5 hospital) и борете се во активните востанија на страната на бранителите. Не е битно колку damage правите, и така ништо не можете да смените.. тоа што е битно е дека со секоја борба добивате +2 exp. points (и -10 wellness). Кога ќе завршите со тепање, лечете се во болницата во вашиот регион (+40 wellness за Bavaria, +50 за Schleswig-Holstein).

Бројките за мојот лик изгледаат вака:
1х работа = -3 wellness (за Q3 фирма; Q1 = -1, Q2 = -2...), +1 exp.
1x тренинг = -1 wellness, +1 exp.
4x борби = -40 wellness, +8 exp.
1x лечење = +50 wellness
Meaning, на крајот на секој ден имам +10 exp., +6 wellness и +6.5 DM :)

Истава математика важи секаде каде што има активни битки и Q4/Q5 болници.

Во моментов во еГерманија има доволно работни места за skill 2-2.99, така да и тие од вас кои сте "странци" може да дојдете на некој ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom