eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прочитај малку поназад низ темава и ќе видиш како сме се снашле ние другите, кои сме го имале истиот проблем.

jas najdov nova rabota(inace vo turcija sum),imam 2.30 skill,5 level..a plata zemam 38 turski liri.

Леле сите дојдоа кај што работам ја :) од 11 за саат време 24 души ццц :)

Bojan Bole во Јужна Србија сум :smir:

И јас се зачленив денеска,во Њу Јорк сум,земам долар и нешто, во дрвна индустрија.Кажувајте шо да прам сега:)За колку време се качуваат левели,денеска јадев, работев, тренирав...друго шо можам да прам??? Aleksandar Dee_jay ми е името,адднете ме за другар4е:)

38 Money на ден ја зимам по 5 дај ми линк од тој да ми дае билетче
Па чекај бе ти се фалеше Америка ова она дојдете сите тука ама и таму не паѓале парите од небо.

Јас си купив орузје од Q5 и храна од Q4 .
кога ке наполниш лвл 5 ти дава 5 голд и ги претвараш во пари и ке си купиш јако орузје

Абе зошто купуваш оружја и глупости јас мојте 5 голд ги инвестирав во една компанија Initech

a na 6 level davat gold? kolku?

Кај се гледа колку експириенс поинтс имам???И шо викате,подобро е да дојдам таму,кај турчето???

Па чекај бе ти се фалеше Америка ова она дојдете сите тука ама и таму не паѓале парите од небо.

Пошто америка многу падна во последно време ---- атентат на прецедателот и тако даље:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom