Подршка за Селмани од Струмица, Штип, Радовиш и Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Ultras-666
  • Време на започнување Време на започнување
Мислите исто како да сме во 2001 година...:toe:

Не сваќате дека само нашата земја тапка на едно местоо... Сите одат напред а само ние седиме вместо.

Јас како од Струмица од тоа шо имам до сега правено муабет на доста народ им се допаѓа овој кандидат најмногу ама нема да гласат само заради тоа што е Албанец. А јас ако не ме мрзи да си одам дома за изборите со сигурност од понудениве би гласала за него:pipi:

Јас како од Струмица од тоа шо имам до сега правено муабет на доста народ им се допаѓа овој кандидат најмногу ама нема да гласат само заради тоа што е Албанец. А јас ако не ме мрзи да си одам дома за изборите си сигурност од понудениве би гласала за него:pipi:

Да знам. Најубав е од сите и затоа ќе гласам за него.

цццццццццццццц:tapp:

Ако сакам ќе гласам за некој и само поради шо има најдобра фризура, како шо гласат само оти е ВМРО или СДСМ, право на избор, мој избор.

ЉоЉ. 3наеме сите дека не ги сакаме албанците, но треба колку толку да имаме почит спрема албанците во Македонија. Тоа што е убав 3аеби, но човекот е стабилен политичар, барем 3а сега. А ако го и3берат 3а Претседател, ќе видиме каква политика ќе води. Единствено што ме плаши е да не не 3е3на... :nesvest:

Синока беше во Кавадарци во кино салата имаше околу 20сетина луге сонего кој дојдоа со автобус а имаше во салата и кавадарчани повекето професори новинари наставници и онака некој кој што сакал да го види, јас бе в испаднат во град кога завршија и се упатија кон автобусот
лично се поздравив со Селмани и го прашав што мисли за нашиот град...
дури и кога застанав пред него тој беше изненаден ми рече момче јас првпат доагам во Кавадарци и сум многу изненаден колку е градот мирен и колку се лугето демократски расположени, едноставно ми рече не ни очекувал самиот да има многу народ доволно мие ми рече што народот ме прифака како рамноправен граганин иако сум албанец а во Кавадарци нема ниту еден албанец потоа подискутиравме усте несто и му посакав успех тоа беше се
навистина добар човек кој народот го прифака мн добро замислете аџмети или таци да дојде во КАвадарци јас сум сто посто убеден дека ке им довикуваат и ке ги навредуваат ама то а не се случи со селмани :helou:

A na sredbi so graganite sto ke pravi?
Ke zboruvaat za fudbal, za zeni, za trevnikot, bojlerot.... sto?
Ili pa i tamu ke vetuva nesto?

Src, mitinzi ne drzat samo tie koi ne se sigurni vo nivnata mok, samo tie koi se plasat da ne isapdnat majmuni pred javnosta koga ne miting ke im se nacrtat edvaj 50-tina dusi, pa glumat ludilo i navodna bliskost i zagrizenost za prosecniot graganin. :toe:

Sredbi so gragani sekoja partija praktikuva, dole na terenot, ama toa glavno go pravat prvite luge na lokalnite ogranoci. :toe:

На средбите со граганите ке одвои колку толку време ке се поздрави со граганите они сами ке му кажат што ги мачи тој ке ги сослуша ке види што како.А на митинзите класични нема контакт никаков туку си чита реферати кои си ги повторува на секој митинг и народот дреме и слуша Нато, Европска унија дрн дрн слушаат додека да не паднат во несвест од глад.

Синока беше во Кавадарци во кино салата имаше околу 20сетина луге сонего кој дојдоа со автобус а имаше во салата и кавадарчани повекето професори новинари наставници и онака некој кој што сакал да го види, јас бе в испаднат во град кога завршија и се упатија кон автобусот
лично се поздравив со Селмани и го прашав што мисли за нашиот град...
дури и кога застанав пред него тој беше изненаден ми рече момче јас првпат доагам во Кавадарци и сум многу изненаден колку е градот мирен и колку се лугето демократски расположени, едноставно ми рече не ни очекувал самиот да има многу народ доволно мие ми рече што народот ме прифака како рамноправен граганин иако сум албанец а во Кавадарци нема ниту еден албанец потоа подискутиравме усте несто и му посакав успех тоа беше се
навистина добар човек кој народот го прифака мн добро замислете аџмети или таци да дојде во КАвадарци јас сум сто посто убеден дека ке им довикуваат и ке ги навредуваат ама то а не се случи со селмани :helou:
Тачи и Ахмети не знаат каде се наоѓа Кавадарци а не пак да дојдат таму.. То е човекот си е 5ка:pipi:

Го памтите она дело со Аптеката..
Пред неколку години кога беше министер?

Тачи и Ахмети не знаат каде се наоѓа Кавадарци а не пак да дојдат таму.. То е човекот си е 5ка:pipi:

Го памтите она дело со Аптеката..
Пред неколку години кога беше министер?
не е работата дали знаат кај е Кавадарци туку немат МУДА :helou:

А Имер демек има два пара муда..:pos2:
не ми мудрувај знаеш и самиот шо сакам да кажам....
а сигурно дека има и повеке храброст и муда од нив зш човекот се прошета во центарот на градот и голем дел од лугето го поздравуваа :toe:

Колку што мене ме служи сеќавањето, прв пат политичар од албанскиот блок партии бил во Струмица (јас дознав од медиумите, исто како и за брат им Љубе).
Очигледно е дека Селмани ја напушта класичната етничка шема на гласање и ќе бара подршка и надвор од албанскиот електорат. Тоа е за поздравување, во секој случај!
Досега, претседателските избори, албанскиот блок ги користеше за одмерување на силите со противникот во истиот тој блок.

Колку што мене ме служи сеќавањето, прв пат политичар од албанскиот блок партии бил во Струмица (јас дознав од медиумите, исто како и за брат им Љубе).
Очигледно е дека Селмани ја напушта класичната етничка шема на гласање и ќе бара подршка и надвор од албанскиот електорат. Тоа е за поздравување, во секој случај!
Досега, претседателските избори, албанскиот блок ги користеше за одмерување на силите со противникот во истиот тој блок.
Само уште да се исправи пред химната и македонскот знаме..и ќе почнат луѓето да гласат за него..

Само уште да се исправи пред химната и македонскот знаме..и ќе почнат луѓето да гласат за него..
Лугето и без тоа ке го гласаат понекогаш лугето проценуваат што е добро и потребно, а таков е Селмани.

Hihihi... toa Strumikse toa, toa e...istoto go pravi i ovoj lepotanot, samo sto koristi drugi tehniki i plus pomagala....:):)

Maskenzi Strumikse, maskenzi, kamuflarenzi...:)
Pameten si, ke me sfatis.... ako ne denes za nekoe vreme sigurno....

p.s. ne moze be Selmani so kup gjubretini okolu sebe i direktno podrzan od nacionalisticko-sovinisticka garnitura da smeni nesto u toj pravec be.... ke zamagluva oci samo, i ke napravi uste pogolema belja.... si igraat so ogin, majke mi....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom