Колку пати можете да имате секс едно по друго?

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
4 пати најмногу. После тоа и двајцата сме отепани, посебно таа, нозете и се тресат, неможи да стои :)

Член од
19 февруари 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Bez pomos do tri pati dnevno. No so malce POTT i neko PIVO sme imale i po nekolku casa, po nekolku pati dnevno. Pozdrav do site

C

Cool Hand Luke

Гостин
Зависи. Четири пати најмногу до сега. После тоа ко воз да... ма не, ко нирвана. :)

Член од
18 февруари 2009
Мислења
89
Поени од реакции
1
bravo za site. koga gi procitav vasite komentari vidov deka site nie sme isti i deka kolku i da se udirame vo gradi ne mozeme poveke od 4 pati so toa zaklucduvame deka site donekade sme isti i nemoze nikoj da kaza jas sum pogolem E . . . od tebe .pozdrav do site .

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Хе, љубам вакви теми кои служат за машко себедокажување и ударање у груди, а во кои ретко кој е реален.

Пола од нив можат да издржат „само“ 3-4 партии, ама тоа не ради нив, туку ептен дека партнерката нивна не можела на нозе да стои (иако бројни пози се исполнуваат во лежечка положба). :icon_lol:

Другата пола можат „се` додека сака партнерката“, а шо убав ќе беше светот кога реално жените би се задоволувале со една до две партии. :ги_теши:

Кај мене зависи од должината на секоја партија, па ако партијата трае некој си пола саат, би ми биле доволни 2 партии, а би можела и трета.
Како и да е, после четвртата партија веќе станува болно, исфорсирано и непријатно, така да ако веќе мора да се изразам во бројки, еве 3 пати можам едно по друго со полна пареа, понатаму... Па и он нема да може. :icon_lol:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не можам ич импотентен сум :pos::pos::pos:, ај сега пијај не крши. Инаку и јас мислам темава е за себедокажување дури и за членката која што го напиша тоа :smir:.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ја одам на една партија од по 3 саати, најпрактично решение.

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
зависи која ми е партнерка:helou:
некад не сум можел ни 2 партии а некад се самоизненадувам

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
3 pati nisto poveke

Д

Демијан

Гостин
Ќе ме гледате на "Верувале или не":D.Па штознам 2 макс. 3 партии,повеќе нема шанси ми се приспива.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
хахаха :) 4 пати многу е богами .. 2 , 3 таман си е .. не претерувајте,нема да може женското да издржи а и ние самите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom