Пребарување по клучен збор :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Друже, мене поентата ми беше друга со мојот пост, само што очигледно уште никој не ја сфати. Нормално дека фанови од други клубови секојдневно пишуваат такви работи, но ако се сеќавате/т.е ако сте го посетувале фан клуб Милан, нивните фанови самите си дискутираа за тоа кој е хомосексуалецот во нивниот тим. Уште вчера можев тоа да го објаснам по постовите на Пејо и Ајсшутер, но немаше да биде интересно. Така да, ова е поинаку од другите :)

Џену, абе не сум по спортот, ама гледам си ставила аватар од Манчестер, па низ маало прееска слушав се вртеа муабети за последниот натпревар на Манчестер, ама не дослушав резултатот колку завршил.. би била ли љубезна да ми кажеш колку завршил ?

П.С. Само без колнење играме :pos:

Оф - топик:
4 - 1 победи Ливерпул. Си признав пораз и честитав победа јас, фер навивач сум. Каде ти тоа прочита јас дека кажав оти Манчестер ќе победат против Ливерпул?

Оф - топик:
4 - 1 победи Ливерпул. Си признав пораз и честитав победа јас, фер навивач сум. Каде ти тоа прочита јас дека кажав оти Манчестер ќе победат против Ливерпул?

Бреј, ми се фрли ќе ме тепа :nesum: А каде ти тоа прочита дека јас кажав дека си кажала дека Манчестер ќе победи ? :icon_lol: (Неуспешен обид да се извадиш за прашањето) :baeh:...

Него ајде јас доста јадам го*на, коа ќе го видиш ова ќе ме рогаш на клоци :kesa:

Пребарување за росонерка
untitleddddddddddddddddd.jpg

Едноставно невозможно, зашо бе вака :)

Е затоа што ти дава теми во кој е спомнат зборот „rossonerka’’
А ти си пишувала таму, значи никот ти е спомнат. :)
Одете напредно пребарување, па „барај само во наслови’’ да видите дали ќе е така.

Пишете Прваци да видете од Фан Клубовите,чиј Фан Клуб ќе го најдете!!
Нормално само на Манчестер Јунајтед

Тоа е оправдано, еден од админите се има јавно изјаснето дека е хомосексуалец :) Истражувајте бе мајкуму, не чекајте на готово :pos:
А да напишиме спамери и пациенти на Милан, што мислиш, кои ќе испаднат?:pos:
Едит:сеа ме мрзе да вадам скриншотови, ама за секој погрден збор, ми испадна Струмица :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom