Пребарување по клучен збор :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
hihiuihihuhuhahahhaihuhuhihujahaiahiahaihaahaaaa of lele:pos2::pos2::pos2: Na koj mu se ebe kurvi nema da te poslusa,a za vtoroto ic pa ne znam dali e tocno ama me nasmea vo sekoj slucaj:smir:

Се пронајде мило?
ООоо, сонцко тоа...:back:

Аман бре тоа Андреев што има направи.Кога викав јас не се игра реденка со мажи, тие не слушаа.Резултатот ни е познат:)

пишете цигани да видите кои се првите 2 места :baeh:

Кај мене па Партизан излегоа. :pos:

Него поубаво да ги поткрепите со слика сите ваши истражувања.
Да ама во стварноста се Црвена Звезда цигани:helou:

Кои ли се сељаците?:)

Шо ве чуди толку ако пишете педери,хомосексуалци,мочковци итн. во подфорумт за Фан клуб?Па таму секојдневно некој изфрустрирани навивачи пцујат по играчите од било кој клуб:toe:

Шо ве чуди толку ако пишете педери,хомосексуалци,мочковци итн. во подфорумт за Фан клуб?Па таму секојдневно некој изфрустрирани навивачи пцујат по играчите од било кој клуб:toe:

Друже, мене поентата ми беше друга со мојот пост, само што очигледно уште никој не ја сфати. Нормално дека фанови од други клубови секојдневно пишуваат такви работи, но ако се сеќавате/т.е ако сте го посетувале фан клуб Милан, нивните фанови самите си дискутираа за тоа кој е хомосексуалецот во нивниот тим. Уште вчера можев тоа да го објаснам по постовите на Пејо и Ајсшутер, но немаше да биде интересно. Така да, ова е поинаку од другите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom