SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.562
- Поени од реакции
- 281
Груевски не е Жан Виденов туку Минхаузен.
ехехехее јако беше ова:smir:Груевски не е Жан Виденов туку Минхаузен.
сега одма доаѓа Братот или Лав да ти побара линк од тоа:pos2:Најголема брука е што и децата мали го сеќаваат за лагите,а тоа го врз основа што имаше еден на ТВ кажуваше за внукот кој имал 14години па кога ќе уклучел дедото ТВ викал,остави малку дедо на ТВ да видам што глупост ќе шлакни Пајо Паторот!
А што е уште потрагично децава мали почнаа да го доживуваат како цртан лик а не како премиер.
Брат , на што си бе ти ... дуваш ли лоша трева или лоша кока шмркаш ...Не бре,сега ќе дојде ФИРОМЕУПатриотот или Трнорушка и ќе ми шлакнат две три стилски и клип од еднооки па ќе се чудам што ме снашло.
епа народот е намачен од вас од комуњарите од бандата комунистичка не се прави дека незнаеш од кого е намачен:wink:ехехехее јако беше ова:smir:
ама право да ти кажам не е чоеко ич крив,крив е народов наш намачен што му верува на секоја глупост што ќе ја истреска
Па млекарите отидоа и пред шведската млекара да си ги бараат парите т.е да си ја земат млекарата бидејќи долгот према нив е 4-5 милиони евра,што е повеќе од едно евро за која цена и ја купи новиот сопственик,ама и ПРЕД МЛЕКАРА ГИ ДОЧЕКА ПОЛИЦИЈА.:nesvest:А за млекарите ... што да се каже , греота луѓето . Треба да си ги добијат парите што си ги заработиле со пот . Ама пред влада ли да ги бараат , приватни лица кои се договориле со приватна фирма која ги изиграл потоа , не ми е јасно ?
Значи во целата лакрдија вмешан е пак некој од полицијата.:pos2:Па млекарите отидоа и пред шведската млекара да си ги бараат парите т.е да си ја земат млекарата бидејќи долгот према нив е 4-5 милиони евра,што е повеќе од едно евро за која цена и ја купи новиот сопственик,ама и ПРЕД МЛЕКАРА ГИ ДОЧЕКА ПОЛИЦИЈА.:nesvest:
http://vesti.alfatv.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=2&eventId=6024
точно, еден познат „човек“ веќе еднаш ги нарече Македонците ХУЛИГАНИ... во Струга...Хулигани