Не сум ама ич по политикава,од време на време само потчитнувам, колку да знам што се случува,од љубопитност.
И после сето мое читање,дојдов до еден мноогу битен заклучок!!!!
Никој не е крив,ни Бранко,ни Љупчо, ни Никола, ни никој од нив......Криви сте сите ВИЕ,или околу 90% од народот!!!
Многу ме иритира кога читам кретенски постови,од луѓе што имаат потенцијал за многу повеќе одколку да серат кај што ке стигнат!!!
Криви сте вие,што ви имаат ставено како на Коњине(маскине) околу очите,за да не можите да гледате лево,десно...САМО НАПРЕД!!! А К**ОВ ме боли дали сте плави,протокаљеви или шарени!!!
Ме иритира што еве 20 години немате леб да јадите,а земате кредит за да го платите интернетот,за да има кај да какате за тие од другата боја!!!
ЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈ,пази муабетов,што буквално на секоја тема ако отворам го има!!!!
-А ВИЕ БЕ ПРЕД 6 ГОДИНИ!!!!!!
Не ми е јасно колкав деген треба да бидиш за ова да го напишиш!!! АЛООООООО леб немаш да јадиш,не е ова Манчестер вс. Интер па да се контраме кој имал повеќе шанси,ОВА Е РЕАЛНОСТ ШТО НЕ ОСТАВА ГЛАДНИ И ДО ГУША ВО БОРЧ!!!
Оваа тема ја земам како прост пример,а го има на сите.
Владата не била крива???....мхм...добро...договор има со млекарите???има!!! Прекршен е??? Прекршен!!! Ајде сега,државата нека му го конфискува цело имање,и нека го подели на загубарите!!!! Не сака(или не можи оти има сркнато од медот)???? - РЕФЕРЕНДУМ И А У ПИЧКУ МАТЕРИН!!!!!!
Идат други,ИСТОТО, ако не се способни, А У ПИЧКУ МАТЕРИН!!!!
Значи наместо ние како народ,наместо да се здружиме против тие што не оставија на гол стап,ние се делиме и ги поддржуваме арамиите!!!!!
И КОЈ Е КРИВ?????????????????? Сигурно не Бранко,Љубчо,Никола,Трајко,Петко Јанко!!!!!!!