Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СДСМ нема активна политика има ретрограндо политичко дејство.Система на завери вешто но празно говорништво психолошка пропаганда подметнувања цинкарења горделивост тоа е нивна т.н политика.И сега замислете ке има нови политики со нови луге нови концепти само мозокот ке биде ист.Тоа ти е кога менуваш маус монитор тастатура а кукиштето останува
Доста е што ја преврти Македонија сосе партали минатата деценија. Скоро ниедна општествена фирма не куртули. Нека остави на раат социјадемократскиот сојуз да се освежи со нови сили кои ќе успеат да го качат рејтингот, што искрено се надевам...и да го сменат малку курсот кон некои работи во државава. Дајбоже оти никогаш не е на арно да се има една многу јака партија.E arno de, barem ja znae hemijataJas mislam deka toj ima kapacitet da ja prevrti SDSM naopaku ako saka.
Појма немам, ама сите овие беа јаки дрматори во македонското стопанство, политика, безбедност, седма сила,...а гледаме каде отидоа сите овие топици. Поарно да не се мешаат вакви персони, не е добро ако сакаме она што го кажав погоре, да зајакне една саглам опозиција. А таква секако е потребна, сакал некој од владеачката партија/партии да се лути или не, потребна е. Ако ништо друго, како конструктивен коректив на потезите на власта, како организатор на митинзи, демонстрации...што да не.што мислисш ќе има ли од овие во новото раководство на сдсм?
Може го издувале куќиштето на авто-сервис со компресор...
Невиден парадокс како му успева на тој човек.Прво ги испокара мегу себе Радмила и Бучко прво со едниот во сојуз па со другиот а тие беа челници на две најјаки фракции и така ги ослабна.Со тој однос партијата им губеше на избори и сега оп еве го спасителот излезе зад сцената.Може го издувале куќиштето на авто-сервис со компресор...
Инаку, добро ќе беше политиката да им беше ретроградна.
Тоа ќе значеше дека имаат политика.
Си се уништија тие сами себе.А не знам пак дали би се обидел Црвенкапа пак со некој атентат
Си се уништија тие сами себе.А не знам пак дали би се обидел Црвенкапа пак со некој атентат
А вие сте футуристи.Најнапредни еден лидер од 1992-2009 закон за лустрација не донесовте вака како проевропски ориентирани апликација за членство во еу не поднесовте правевте платформи Изетбеговик-ГлигоровAtentatite ke vi gi ostavime na vas kako najretrogradna partija vo Makedonija.I taka ziveete vo minato svrseno vreme.
А вие сте футуристи.Најнапредни еден лидер од 1992-2009 закон за лустрација не донесовте вака како проевропски ориентирани апликација за членство во еу не поднесовте правевте платформи Изетбеговик-Глигоров
Ne ke zemate Bugarski pasos i ke mi kazuvate kolku ste patrioti .
I ne sme vi krivi sto vasite liderite posle zaminuvanje od vlast trcat po bugarski pasosi.Eden veke go branevte pa sega kutite.I ovoj denes go branite, utre pak ke si kutite.