Политиката на СДСМ

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
не не ... без овакви коментари за да не се расипе темава ...
културно да ни објаснат и да не убедат ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ....
еве јас го слушам Груевски го слушам Иванов ... си имаат книга со програма што и како планираат да прават кои ставови ги подржуваат и ми се допаѓа тоа ....

сакам да чујам од нив која е нивната програма и нивните ставови за да ме убедат дека грешам и дека треба да гласам за СДСМ ???

..

па ако толку те интересира тркни до најблискиот изборен штаб на сдсм па може и ќе ти објаснат.
само ми се чини дека не те интересира баш многу.

А ти си тука да реметиш, или да кажеше бар нешто паметно

Или не ни го читате насловот на темата па тресите глупости што ќе ви текне. :tapp:
Извини оооо ти неопределен гласачу.
Немав никаква намера да ја пореметам вашата неутралност и неопределеност :vozbud:

и за определеноста да разјасниме. Мислам дека има определени за и определени против. Кај нас се прави конфузија бидејќи определените против се мешаат со неопределените.

Оние што се определени за често се и автоматски против, а има некои што се чисто против.

Извини оооо ти неопределен гласачу.
Немав никаква намера да ја пореметам вашата неутралност и неопределеност :vozbud:

еј биди среќен барем ти персираше цело време:smir:

Ако дозволува креаторот на темата, да дополниме со, Што направиле СДСМ за време на нивното владеење.
Можда ќе ни го даде одговорот и што во иднина со таквото владеење.
Пошто едни исти луѓе се вртатат во СДСМ еве го и Бранко се враќа, како испрани конд...
Тоа што било до сега ќе биде и понатаму.
Ајде, повелете од СДСМ, непределените чекаат на вас.

Темава ме потсеќа на последните избори, кога дел од "загрижените" ДПМНЕ-овски "експерти" седнаа на маса за да ја спасуваат социјал-демократијата во Македонија:pos:

Демек многу биле загрижени :tv:

па ако толку те интересира тркни до најблискиот изборен штаб на сдсм па може и ќе ти објаснат.
само ми се чини дека не те интересира баш многу.

Ние ли да бараме, треба нас да не бараат, А остај тоа има многу Партиски портпароли на форумов кој можат да ни ја објаснат политиката СДС, али се кријат ко п**** под кошула, немаат што да кажат па само вреѓаат. Доста ни беше нивната политика нека одмараат малце. :pos:

еј биди среќен барем ти персираше цело време:smir:

:pusk:

Гледам многу ве интересира и фрустрира сдсм, па пишете еден меил, до нив, прашајте ги... така ке видиме што ни нудат и на нас "предавниците" и на вас "патриотите". Ама убаво рече реален07, најтрагично е што не ве интересира, туку отварате теми за самозадоволување и навреди.Ај пишете па казете...туку,знам дека нема да пишете.

Ние ли да бараме, треба нас да не бараат, А остај тоа има многу Партиски портпароли на форумов кој можат да ни ја објаснат политиката СДС, али се кријат ко п**** под кошула, немаат зборува.

Во право си, тоа е грешка во стратегијата на сдсм, заради која и сносат последици. Само сакав да кажам ако некој е навистина заинтересиран очигледно ќе мора да ги посети а нема да прашува тука, а ако е навистина заинтересиран нема да му пречи да ги посети, оти ако прашува тука очигледно намерата му е друга, па нека си ја каже барем јасно.

Politikata na SDS e temata.
Pa dali mislite deka tie znaat so e toa politika koga celo rakovodstvo se ili elektrasi ili nekoj si koj znae sto,a da bideme na jasno Zaev ne diktira vo SDS tuku Crvenkovski,tie znaat samo da razedinuvaat i nisto poveke.
Eve primer:vcera po pozitivniot izvestaj na Evropa za makedonija izleze toj KRADEMARULI i kaza deka tie bile zasluzni za toj izvestaj...sto moze da kazam osven GOSPODI POMOGNI IM ne znaat sto zboruvaat.I sega ne zbori Frcko na mitinzi za izolacija tuku za nekoj 55 milioni evra za kamanja na VMRO DPMNE,sto li ne ke zborat samo da napagjaat,imam da im poracam nesto na SDS...Neka se smenat od koren rabotite kaj niv pa posle da pocnat da kreiraat kakva takva politika ... se dodeka gragjaninot crvenkovski go kontrolira sds tie nema nikogas da dojdat na vlast nit pa da napraat nesto ubavo za nasata Makedonija,sekoj den se povekje clenovi od podmladokot na sds preminuvaat vo drugji partii...svestete se lugje ne vi ja biva partajiva se dodeka vnatre se motkaat kako muvi bez glavi Sema,krademaruli,seki,TITO PETKOVSKI,Frcko i drugite tie se grobarite na sds. Dobro e da postoi SOCIJAL DEMOKRATSKA PARTIJA VO MAKEDONIJA DA BIDEME NA JASNO.

Темава ме потсеќа на последните избори, кога дел од "загрижените" ДПМНЕ-овски "експерти" седнаа на маса за да ја спасуваат социјал-демократијата во Македонија:pos:

Демек многу биле загрижени :tv:

Гледам многу ве интересира и фрустрира сдсм, па пишете еден меил, до нив, прашајте ги... така ке видиме што ни нудат и на нас "предавниците" и на вас "патриотите". Ама убаво рече реален07, најтрагично е што не ве интересира, туку отварате теми за самозадоволување и навреди.Ај пишете па казете...туку,знам дека нема да пишете.

Не сте ја сватиле поентите на Темата. Ајдеее пак, читајте

Гледаме теми Циркус во тетово Циркус во Струмица ...
приврзаниците на СДСМ на сите страни се фаќаат како давеник за сламка и продолжуваат со плукање и критикување на политиката на ВМРО-ДПМНЕ и претседателскиот кандидат Иванов.

На оваа тема би сакал како и повеќето форумџии на тема Политика да слушнеме некои од приврзаниците на СДСМ да ни објаснат и да не убедат да гласаме за СДСМ ...

во ДОЛГОгодишното владеење на СДСМ кои работи се позитивни кои тие ги направија и кои се ставовите на нивната политика, за што тие се залагаат и што планираат да сторат ако фрчко е избран за претседател ....
па повелете убедете ме со аргументи кои се тие работи кои вие ги правевте правилно и која е вашата политика ...

ако продолжите со плукање по ВМРО-ДПМНЕ и нивниот кандидат за Претседател дали мислите дека ќе ги одвратите луѓето да гласаат за нив така да вие би биле втората опција?

Убедете не нас подржувачите на ВМРО-ДПМНЕ и неопределените ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ...

се надевам дека на оваа тема ќе има конструктивен разговор и дебата поткрепена со факти и аргументи од донесени закони и водење на добра политика, без плукање и несериозни муабети.

Ја сфативме не е проблем.Со цел да не се расправаме, и навредуваме, пратете им меил и прашајте ги нив. Ние сме обични граѓани и не сме учествувале во донесувањето на нивните одлуки.Пратете меил до Бранко, Бучко, Шекеринска...у прашајте ги за да не се расправаме овде.

Ја сфативме не е проблем.Со цел да не се расправаме, и навредуваме, пратете им меил и прашајте ги нив. Ние сме обични граѓани и не сме учествувале во донесувањето на нивните одлуки.Пратете меил до Бранко, Бучко, Шекеринска...у прашајте ги за да не се расправаме овде.

Океј, али нека објаснат овде форумџиските портпароли за политиката на СДС а не само знаат да вреѓаат овде. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom