Чак Норис за претседател!

• Креатор на темата Креатор на темата koleee
  • Време на започнување Време на започнување
Ако стане Чак претседател јас ќе поткренам петиција името на овој подфорум (Чек дис аут) да се промени во Чак дис аут.

Ако стане Чак претседател јас ќе поткренам петиција името на овој подфорум (Чек дис аут) да се промени во Чак дис аут.
хахаха ама изгледа ќе треба сам да ги сносиш повредите не планирам да се замерувам со ``Чак``
:):):)

абе луѓе што е работата ве фатила Чак Норис манија, сега и за претседател го правите и тоа нова тема посебно за тоа :pos:
и мене едно време ме имаше фатено, сега веќе спласна, ама ќе ме фати пак за некое време, не се откажувам од Чак Норис:pos2:

темава ја почнав јас ама не е лажа ништо жити се на оннет пишуваше дека стварно за претседател..:):):)

Ај да видиме дали некој може да му каже не, а да помине без последици :)

Сигурно ќе е тој претседател другите се плашат да се пријават затоа што ако изгуби Чак Норис сите ке ги испоубие...:):)

Сигурно ќе е тој претседател другите се плашат да се пријават затоа што ако изгуби Чак Норис сите ке ги испоубие...:):)
Tи се сомневаш во способностите на Чак Норис?
лелеее:uvo::vozbud:

Мене не ми е страв од него, можам во лице да му речам дека многу се занесува!:pos::pos:

и јас можам но што после?:pos2:

Зашо да не се проба среќата:nesum::salut::uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom