SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.569
- Поени од реакции
- 289
Ne bre taman si e,se znae koj e odgovoren tuka,tret nema.а да ја измениш анкетата со трета опција, народот или никој ?
Kako bre nikoj?A parite shto im gi zedoa na trgovcite koj kje im gi vrati?
А кој ќе ги врати парите од катастрофално извршената приватизација.... нормално никој.Kako bre nikoj?A parite shto im gi zedoa na trgovcite koj kje im gi vrati?
Ne bre taman si e,se znae koj e odgovoren tuka,tret nema.
абе слепец,ај објасни ми каква врска имаат фискални сметки,демек патриотски,со тоа дали јас ќе купам македонски или странски производ?!?Епа оди тогаш купувај само грчки, бугарски и српски производи.
Немој ни случајно да се излажал некој во земјава да купи МАКЕДОНСКИ ПРОИЗВОД
абе слепец,ај објасни ми каква врска имаат фискални сметки,демек патриотски,со тоа дали јас ќе купам македонски или странски производ?!?
бреееее,сето слепци во ова вемерево,ццццццц
а за плаќање,никој нема да плати,ќе се вработат тие најмногу шо викаат и шо се бунат,а другите кој ги е*е
Работата на Уставниот суд е да го штити Уставот токму од вакви политички дилетанти кои ниту знаат за што дигаат рака, ниту пак знаат каков закон носат.уставниот суд да плати ...
Работата на Уставниот суд е да го штити Уставот токму од вакви политички дилетанти кои ниту знаат за што дигаат рака, ниту пак знаат каков закон носат.