doduse jas ova ne go gledam za biser tuka kako ocajno ama eve mu mesto
na miting vo butel mislam
``„Ние ќе имаме и еден тефтер до нас и во тефтерот кога ќе отвориме ќе пишува: овие ВМРО-вчиња ни ги вадеа децата од работа, овие ВМРО-вчиња со име и презиме ни се закануваа, ни ѕвонеа по врати, по телефони. Ништо нема да им заборавиме“, изјави Фрчкоски.
Една од причините зошто Фрчкоски влегуваше во потесниот круг на кандидади кои би можеле да добијат мој глас беше и тоа што мислев дека сам ќе ги носи своите одлуки независно од партијата...
После овие две изјави кај шо спомнува вмро-вчиња, таквата слика полека се руши... Мислев дека е попаметен и дека му требаат и партиски неопределените, а не само гласачите на сдсм...
Ако му требаат, вака сигурно нема да ги добие...
Засега мислам дека најфер играчи се Селмани и Ружин.
==============================================================
аааааааааааааааааааааааа нови бисерчиња од Ѓорета...
- Соочувањата се да ги вкрстиме програмите, а досега не видов некој да покаже програма. Целата кампања се сведува на тоа што јас им дадов материјал за да биде интересно. За космодискот ја исцрпија тезата, вчера ми наметнаа дека сум фрлал клетви. Нема инвентивност, едвај чекаат бисер од мене, па да ловат. Нека излезат со визии и концепти, а не со чаршиски муабет. Луѓето сакаат да видат човек лидер кој може да води држава - рече Иванов.
Ѓоре намерно тресел бисери за да имаат другиве материјал и да биде интересно... аууууу, почнувам да го засакувам човеков