Бисери на „мудроста“ :)

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Најискрено јас да сум како овие од ДПМНЕ до 22 Март не се појавувам на форуми ни по улици,овој срам од Џоле не се трпи.Во коски им го закопа срамот.Рејтингот има да им го дотера до 0%.Напред Џоле напред ДПМНЕ,сега му е мајката,удри Џоле со клетвите :pos2:

:zlo::lud::party1:

doduse jas ova ne go gledam za biser tuka kako ocajno ama eve mu mesto

na miting vo butel mislam
``„Ние ќе имаме и еден тефтер до нас и во тефтерот кога ќе отвориме ќе пишува: овие ВМРО-вчиња ни ги вадеа децата од работа, овие ВМРО-вчиња со име и презиме ни се закануваа, ни ѕвонеа по врати, по телефони. Ништо нема да им заборавиме“, изјави Фрчкоски.
Една од причините зошто Фрчкоски влегуваше во потесниот круг на кандидади кои би можеле да добијат мој глас беше и тоа што мислев дека сам ќе ги носи своите одлуки независно од партијата...

После овие две изјави кај шо спомнува вмро-вчиња, таквата слика полека се руши... Мислев дека е попаметен и дека му требаат и партиски неопределените, а не само гласачите на сдсм...

Ако му требаат, вака сигурно нема да ги добие...

Засега мислам дека најфер играчи се Селмани и Ружин.

==============================================================
аааааааааааааааааааааааа нови бисерчиња од Ѓорета... :vozbud:

- Соочувањата се да ги вкрстиме програмите, а досега не видов некој да покаже програма. Целата кампања се сведува на тоа што јас им дадов материјал за да биде интересно. За космодискот ја исцрпија тезата, вчера ми наметнаа дека сум фрлал клетви. Нема инвентивност, едвај чекаат бисер од мене, па да ловат. Нека излезат со визии и концепти, а не со чаршиски муабет. Луѓето сакаат да видат човек лидер кој може да води држава - рече Иванов.

Ѓоре намерно тресел бисери за да имаат другиве материјал и да биде интересно... аууууу, почнувам да го засакувам човеков :pos::pos::pos:

Ѓорги Иванов: никаде во ниеден документ не постои FYROM постои БЈРМ :vozbud:ке ми ја казе ли некој која е разликата? :pos2::pos2:

Антиквизацијата е за луѓе кои пијат АНТИКА во кафана, денес толку се зголеми потошувачката на ракија АНТИКА што направија реклама и се лутат другите што произведуваат друг вид на ракија. :pos2::pos2::pos2::pos2:

nasitte eksperti i genijalni idioti

izleda deka vo makedonija ima tolku umni glavi sto ni tie ne znaat kolku se umni i ne maftaat nas obicnitre lujge kako sakaat.
a + to vo makedonija ima tolku eksperti sto veke ne znaat narednive generacii po sto da stanat eksperti:tv::vozbud: :uvo:

izleda deka vo makedonija ima tolku umni glavi sto ni tie ne znaat kolku se umni i ne maftaat nas obicnitre lujge kako sakaat.
a + to vo makedonija ima tolku eksperti sto veke ne znaat narednive generacii po sto da stanat eksperti:tv::vozbud: :uvo:

нас ни фалат експерти за вселенски истражувања, такви мислам немаме, друго имаме

„Ги замолив сите мои студенти да му помогнат, бидејќи човекот е сепак поранешен амбасадор, политичар, и на што ќе личеше тоа да не ги собере потписите, да го исмејуваат“, изјави Ѓорге Иванов.
Изјавава од глава ќе му се удри...

Не знам дали некоја од телевизииве ќе има нешто во вести вечер, али знам дека утре во Дневник ќе има тема...

Сам себе го убијал си прави човеков :tapp:

:pos2::pos2::pos2:

Мислев дека е некоја синхронизација од К-15, кога тоа стварно се случило...

Каков лудак е овој Фрчко .... :pos2::pos2:

hahahhahahahhahahaha

Frle e lud ..kako me nasmea ovde :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2:

Мислев дека е некоја синхронизација од К-15, кога тоа стварно се случило...

Каков лудак е овој Фрчко .... :pos2::pos2:
Хахахаха.....:pos::pos:
Чоеков дефинитивно е лудница.:pos2:

Очекувам на следниот митинг Иванов на сред говор да извади кукла и да почне да ја боцка со игли :)
опозиционер со вакви размислувања твои и на твојата партија ке си останеш опозиционер уште многу долго размисли и самиот зошто....
патем не сум вмровец и не почнувај со она......

Абе овој здрав е????? Сеа имаме намера да ве намачкаме.... Среќа не беа жени, ќе ги истепаше жими мајка!

Аууууууу :pos:
Нездрава работа :)

Хахахаха.....:pos::pos:
Чоеков дефинитивно е лудница.:pos2:

ахахахха да,а ај замисли го Џоле во истава ситуација
-Кај сте бе СДСМ-овци?ехехеххее,море крв да ви се стори то ракијата.....ко нема господ да даде и да не станите од масата....сите деца да ви личат на мене.....итн итн :smir:

сори за оф топик,ама јбг морав да кажам :smir:

опозиционер со вакви размислувања твои и на твојата партија ке си останеш опозиционер уште многу долго размисли и самиот зошто....
За вуду магија имаш чујано :)
патем не сум вмровец ......
E и то ме заболе :tv:

ахахахахахаха имаме намера да ве намачкаме!!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom