Toa болдираното.... знаеш ли ти дека нервниот систем не се обновува.... као ондак со тек на време ќе се потхрани? Оштетувањето е трајно! НЕ ЗА ДРОГА!:nenene::nenene::nenene:Aiii luge,pa jas imam de4ko i znam deka pusi joint za zurka ili koga ke se soberat drugarite pa sto?Nisto strasnoo ako e 1 vo 2 meseci...znaci mozokot se ostetuva vo mnogu malecok procent sto so tek na vreme se pothranuva i kako nisto da ne e bilo ... e sega ako preteras i ako puses sekoj den oprosti se so tvojot mozok zosto sekoj den se poveke ke ti se susi mozokot..
A i jas koga se fativ so nego najnormalno deka on ne moze da ti kaze ejj jas pusam joint cisto da znaes...
Nie odevme pola godina pa jas go prasev i on mi dgovori deka da i nema sto znam deka mi e ubavo so nego,a i na nego mu e i nema nisto loso...samo znae deka ne treba da koriste nisto drugo
Taka da svatejte deka sekoj 3 veke puse joint i taka ))
Toa болдираното.... знаеш ли ти дека нервниот систем не се обновува.... као ондак со тек на време ќе се потхрани? Оштетувањето е трајно! НЕ ЗА ДРОГА!:nenene::nenene::nenene:
зашто не??A TRAVATA DROGA LI E?:nenene::nenene::nenene:
Абе види... марихуаната викаат дека ги уништувала мртвите клетки на мозокот што е корисно. НО!!!! Значи има сепак НО! Ако се конзумира пречесто ќе нема веќе мртви клетки за да уништува и ќе почне од тие што ти требаат да ништи Мислам дека доволно сум си паметен и вака, не ми треба дрога да ме олеснуе од мртвите клетки :smir:Epa sega vidi ako kosistish hemija sto ne e prirodno togas ostetuvanjeto e trajno,a do deka marixuanata e prirodno sto ne se stanuva zavisnik od nea a i ne go ostetuva mozokot,imas tema za marixuana odi procitaj i to
Nekni pravih proekt za drogata i znam mnogu ubavo se
Ako sakas da ti objasnam pisi pp
a ona sranje sto se prodava vo apteki mislis ne e droga???СЕ! Зборам се у стил, да, и тревата е дрога! Не викајте марихуаната не е дрога! Да не беше ќе се продаваше у продавници!
У секој случај, знаеме сите зашто зимаат дрога наркоманите! А има еден куп ствари кој можат да ја заменат дрогата, и да направат да се чуствуваш добро!
Ако така глеаме ај и чајот е дрога Ама марата е дрога!a ona sranje sto se prodava vo apteki mislis ne e droga???
ima luge (narkomani) koi koristat samo droga kupena od apteka koja legalno se prodavaАко така глеаме ај и чајот е дрога Ама марата е дрога!