Иванов избегна ТВ соочување

N

n/a

Гостин
Искрено говорејќи, Фрчко - Иванов, ќе е Баерн Минхен - Спортинг, 5-0 или 7-1, како сакате. Дури мислам дека Иванов е инфериорен во поглед на било кој од кандидатите.
Искрено гледано...
не само гледано низ призма на резултатот од евентуално соочување до кое што хитлерјугенд нема да дозволи да се стигне пошто на виџело ќе искочи колку бос и прост е нивниот кандидат...

него и споредбено:
-Едукативно и научно
-по политичко искуство
-по интелект
-и секое друго можно и неможно споредување

Фрчко го разара Иванов со минимум петарда (5:0) у гол кај Иванов.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Дечко нема никаков кукавичлак, во рационален пристап на работите. Има кукавичлак во неосновани напади, провокации и на крајот тепање жени.
Фрчко нема никаков аргумент не знам како може да влезе некој во дебата со некој шо ни самиот не си ги знае ставовите, па ги мења као стаса(Фрчкоски).
Инаку муабетот ми беше дека арчиш постови со тресење некакви ексклузивитети шо малце да си ја протресеш главата ќе видиш дека се обична гачка на нечиј изборен штаб.
на кур ми се качивте со тепање жени. Има ли тој вашиот милувач на жени СТАВ. Ако има нека повели нека го изнесе, нека не мисе крие зад рејтинг на некој друг, кој што не е тој и повели г-дине професор изјасни се и спушти му на тепачот на жени.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Дечко нема никаков кукавичлак, во рационален пристап на работите. Има кукавичлак во неосновани напади, провокации и на крајот тепање жени.
Фрчко нема никаков аргумент не знам како може да влезе некој во дебата со некој шо ни самиот не си ги знае ставовите, па ги мења као стаса(Фрчкоски).
Aј пак.

Освен Фрчковски и Иванов, постојат и други претседателски кандидати.

И тоа:
Љубе Бошковски
Нано Ружин
Mируше Хоџа
Имер Селмани
Агрон Буџаку

Или пак на Ѓорѓе му фуфка од сите ?

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
и нека тој со рејтингот не го води по сокаци оти бившиот претседател на фондацијата киро фиромски тој треба утре да се сретне со меркел, браун, баросо и слични а не со инфериорни студенти на кои ќе им проддава приказни како се сретнал со тачер

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
"realen", FRCHKO : OVOZMOZIL i POTIKNUVAL OTVORANJE na LICHNI DOSIEA od POLITICHKI I IDEOLOSHKI PRICHINI i zato te prtashav dali tAKVA DRZAVATA ili poprecizno dali takva PARTIJA I TIE SHTO JA PODRZUVAAT TAKVATA PARTIJA GI квалификуваш како демократска/демократи. Zaradi tebe odgovori, zaradi "realnosta":pos2::pos2::pos2: mene ostavime.
ganchev,kazhi mi dali ti se dopadna govorot na Brat Ljube?Mene iskreno mi ostavi dlabok vpechatok!

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Инаку муабетот ми беше дека арчиш постови со тресење некакви ексклузивитети шо малце да си ја протресеш главата ќе видиш дека се обична гачка на нечиј изборен штаб.
Дечко има кукавичлак и во тепање жени, и во бегање од тв дебата за која си потврдил пред цела јавност дека ќе присуствуваш.

Ако бегање од тв дебата за која си потврдил пред цела јавност дека ќе присуствуваш, е рационален пристап на работите, тогаш јас мислам дека можеме Ѓорета да го прогласиме за рационалист број еден во државава, а можеби и пошироко.

Што се однесува до делот со Фрчко и неговите ставови...
Дај бе, ако ко шо викаш Фрчко не е постојан во ставовите, нека појде Ѓоре на дебата и нека го победи со тоа. Ама не оди кутриот, бидејќи тој не ни смее да ги искажува своите ставови... му даваат ставови кои треба да ги застапува, а во тв-дебата постои опасност да се збуни и да ги згреши...

Инаку муабетот, ништо не ти беше, вртење во круг и бегање од конкретни одговори... те биват за политичар :tv: Пак се фати за легнувањето со Македонија... брао бе дете, не се откажуваш ти ама...

И ај кога веќе зборуваш за тоа... дај бе нека негира Ѓоре, нека каже дека не се случило тоа... или од Сител нека негираат, нека го пуштат Латас, се ќе негира, до седмо колено... :vozbud:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
и една работа не ми е јасна, откога бившиот претседател на фондацијата киро фиромски почна во петок да пости?
може некој од испраниве да ми одговори на прашањево?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Вака значи. За став глеам само кај иванов. Какви ставови побогу има фрчко, или љубе или буџаку? Ружин некоја филантропија гура, Мируше си е стандард радикална и толку. Освен овие двајца(освен иванов другите се гола вода, то ест ,фрчко кука ос изолација антиквизација и ќор сокак, љубе знае се пошо бил у затвор, селмани не му треба да биде третседател пошо поубаво и посигурно ќе си живее вака неог у претседателската вила...

N

n/a

Гостин
Чекај малку...полека.
Дај да се договориме. :wink: :toe:

Дали може да има дуел измеѓу Иванов и Фрчко,
ама Иванов да ги чита `своите` ставови и никој да не може да го прашуе и подпрашуе незгодни и ненајавени прашања?
Поготово не ....Фрчко !!! :vozbud:
(пренесуем вечерашен став од централа на хитлерјугенд).
:toe:

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Aj da ti e..m politikata totalno se razcarav, nadvor mladi devojcina
baraat deckovi za zabava a ovie zapnale da gledaat kako nekoj pcue , pluka i slicno.
Za kakov duel zboruvame koga izborite se zavrseni, se znae pobednikot se drugoto
e gubenje vreme i pari.
Deca vodite lubov, ne dremite pred TV.

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
ИВАНОВ ИЗБЕГНА ТВ - СООЧУВАЊЕ

па и јас би избегнал меч со Тајсон.....

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Еве јас сум сеуште неопределена и можеби не спаѓам во "нормалните"(некој претходно пиша сите нормални луѓе знаеле веќе за кого да гласаат). За да одлучам може да ми влијае баш тој тв дуел или дебатна програма како и да ја нарекоа претходно.Неможете да кажете дека нема потреба од дуел.
Можеби Иванов се потпира на високиот рејтинг, но јас за да гласам за него сакам да го слушнам како се снаоѓа на провокативни прашања, како води дебата, да ме купи со својата интелектуалност. Има луѓе што не пратат многу политика, што незнаат ниту за Фрчко дали се демантира, ниту за Груевски дали се развел, оние кои не се партиски обоени сигурно нема да ги слушаат досадните говори на било кој политичар на митинг.Затоа и постојат тие дуели на тв во најгледаните политички емисии за да се купат фигуративно кажано гласовите на оние кои сеуште не се определени и убедени да гласаат за некого.:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom