Зоран Заев кандидат за градоначалник на Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тишче ка не знааш некои работи...поарно да си ќуташ..каков Калајџиев какви баклачи...Lord Dracula на цело те подржувам...и само не мее јасно зшо тај нашио народ е толко неблагодарен...Малко ли направи Заев за Струмица???:tapp:

Тишче ка не знааш некои работи...поарно да си ќуташ..каков Калајџиев какви баклачи...Lord Dracula на цело те подржувам...и само не мее јасно зшо тај нашио народ е толко неблагодарен...Малко ли направи Заев за Струмица???:tapp:
Е ај саа, незнаеме Калајџиев шо е и как е...си заработува човеко од вршење ПР функција де...

Викаш ќе има некој да каже??Сите се стегат...баш и на мене ме интересира тва да видам шо как...:smir:
Па...ќе биде интересно да видиме како мислат партиите. Т.е. каков есап направиле.
Јас пак ќе кажам дека ќе биде тесен резултатот.

Па...ќе биде интересно да видиме како мислат партиите. Т.е. каков есап направиле.
Јас пак ќе кажам дека ќе биде тесен резултатот.

Арно шо га ставии Бонева за да е тесен, иначе да го ставаа Томе Лазаров:tapp:

Арно шо га ставии Бонева за да е тесен, иначе да го ставаа Томе Лазаров:tapp:
Шо тии бе Лазаров е 100 пати поарен од Бонева, Заев има срека шо не го ставија Томето од ВМРО, дека дека поценан е Томето у Струмица од Зочето... најпоштено.

Шо тии бе Лазаров е 100 пати поарен од Бонева, Заев има срека шо не го ставија Томето од ВМРО, дека дека поценан е Томето у Струмица од Зочето... најпоштено.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Тва требаше у КОЈ ВИЦ ВЕ НАСМЕА ДЕНЕС да го ставаш:smir:

Не е ич смешно...во право е...100 пати подобар кандидат ќе беше Лазаров.

Значи ВМРО или се направиле голема грешка, или си имат задни намери со Бонева:toe:
Процениле дека подобар кандидат е Бонева и ја кандидирале. Моето лично мислење си го кажав.

Е биј фер и кажи оти не е така, па Томето е поарен од Зочето а и ке напраа ного повеке за Струмица отколко Зочето направи до саа.

Процениле дека подобар кандидат е Бонева и ја кандидирале. Моето лично мислење си го кажав.

Да де. Само никојпат нема да дознаеме кое од двете опции ја избрале ВМРО за нејзино кандидирање.

Е биј фер и кажи оти не е така, па Томето е поарен од Зочето а и ке напраа ного повеке за Струмица отколко Зочето направи до саа.

Не можам да кажам нешто шо знам оти не е така. :toe:

Денеска народ да не имаше на митинго? :pos2:

цело море од народ имаше бе ти слеп ли си бе ак те залепам два шамара ке се помочаш, не говори безвеза против Зочето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom