А има нешто што ветил ,а не го исполнил ?Супер е замислата. Доколко добие 2 мандата(а верувам ке добие) верувајте оти ке го направа тва.
А има нешто што ветил ,а не го исполнил ?
Па не му е лоша идеата. На негова несреќа,а на среќа на струмичани, нема да може да ја реализира тој, па ке остане пократок за неколку милиони евра народни пари.
Ти сакаш Струмица да стане како Кратово или Свети Николе каде една фамилија го држи цело население заложник на нивните апетити за пари власт. Зоран Кримизаецот не смее да добие пак на овие избори оти стана Струмица едно провинцијално населено место. А за центарот у Струмица...чиста научна фантастика и George Lucas со Star Wars не му е рамен.А за сите шо пишате тука против Зоран Заев , мене не ме занима он дали има кар од тва шо го права или нема , јас сум локал патриот, си га сакам Струмица и секој шо е направил нешто за неа го ценам и почитувам безразлика на околностите... а вие сите сте неблагодарни и за сите вас ви го оставам клипот како репете да се потсетете каква ке ни биде нашата Струмица за некоја година :smir:
Победуваме бе,нема шанси бугарката.:back:
Епа тогаш не се мешај ...:smir: незнам зошто вие од другите градови чепкате по темите кои не се за вас
Шо има напраано нешто за градо а без за него да нема пари бе будла и на будлата, абе процент од ѓупците шо метат улиците зима ...знааш ли како се плаќат а, преко негова фирма која демек победи на тендер .А има нешто што ветил ,а не го исполнил ?
Eee..ме потсети на нешто што слушав порано..Комуњаре, комуњаре ви волите само паре, сви сте ви комунисти, превени на калуп исти :pos2:
Епа јас не седам по цел ден на интернет как тебе за да ти одговорам тука и да пишам глупости на форуми , а и не си моја класа за да ти одговарам , затава поштеди ме од кометари и остај ме да си испијам убаво утринско кафе пред да почнам со работа ... :helou:
А за сите шо пишате тука против Зоран Заев , мене не ме занима он дали има кар од тва шо го права или нема , јас сум локал патриот, си га сакам Струмица и секој шо е направил нешто за неа го ценам и почитувам безразлика на околностите... а вие сите сте неблагодарни и за сите вас ви го оставам клипот како репете да се потсетете каква ке ни биде нашата Струмица за некоја година :smir: