Vetrence
...believe in yourself! :)
Супер е замислата. Доколко добие 2 мандата(а верувам ке добие) верувајте оти ке го направа тва.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А има нешто што ветил ,а не го исполнилСупер е замислата. Доколко добие 2 мандата(а верувам ке добие) верувајте оти ке го направа тва.
А има нешто што ветил ,а не го исполнил?
Па не му е лоша идеата. На негова несреќа,а на среќа на струмичани, нема да може да ја реализира тој, па ке остане пократок за неколку милиони евра народни пари.
А за сите шо пишате тука против Зоран Заев , мене не ме занима он дали има кар од тва шо го права или нема , јас сум локал патриот, си га сакам Струмица и секој шо е направил нешто за неа го ценам и почитувам безразлика на околностите... а вие сите сте неблагодарни и за сите вас ви го оставам клипот како репете да се потсетете каква ке ни биде нашата Струмица за некоја година :smir:
Победуваме бе,нема шанси бугарката.:back:
Епа тогаш не се мешај ...:smir: незнам зошто вие од другите градови чепкате по темите кои не се за вас![]()
А има нешто што ветил ,а не го исполнил?
Eee..ме потсети на нешто што слушав порано..Комуњаре, комуњаре ви волите само паре, сви сте ви комунисти, превени на калуп исти :pos2:
Епа јас не седам по цел ден на интернет как тебе за да ти одговорам тука и да пишам глупости на форуми , а и не си моја класа за да ти одговарам , затава поштеди ме од кометари и остај ме да си испијам убаво утринско кафе пред да почнам со работа ... :helou:
А за сите шо пишате тука против Зоран Заев , мене не ме занима он дали има кар од тва шо го права или нема , јас сум локал патриот, си га сакам Струмица и секој шо е направил нешто за неа го ценам и почитувам безразлика на околностите... а вие сите сте неблагодарни и за сите вас ви го оставам клипот како репете да се потсетете каква ке ни биде нашата Струмица за некоја година :smir: