Еве што сака секој струмичанец:smir::smir::smir:
Mарјане, глеј каква ке ми е маалта. Ка ке седнаме у Вељо на лимонадаима оште време за да стане така Струмица...иначе добар е плано
nogo ubav odgovor ka ne znaas so da kazas...........:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:aj uzivi ke pitam nekoj drug od tie so barem malko znaat da govorat da kazat nesticko:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Си знаеме ние што е добро за Струмица , не ни треба никој од страна , посебно Бонева која постојано живеалиште и е Скопје и што не се замара за нашиот град, која што на флаерите што се делеа низ градот таа беше сликана со камениот мост во позадина ц ц ц таков градоначалник што не си го сака родниот крај не ни е потребен !за осум милиони евра ја ке ви бидам 25 години градоначалник не 4!!!
не сакам да се мешам ваша работа си е струмица вие си знаете најдобро за вас како шо ја си знам за велес.Си знаеме ние што е добро за Струмица , не ни треба никој од страна , посебно Бонева која постојано живеалиште и е Скопје и што не се замара за нашиот град, која што на флаерите што се делеа низ градот таа беше сликана со камениот мост во позадина ц ц ц таков градоначалник што не си го сака родниот крај не ни е потребен !
Епа тогаш не се мешај ...:smir: незнам зошто вие од другите градови чепкате по темите кои не се за васне сакам да се мешам ваша работа си е струмица вие си знаете најдобро за вас како шо ја си знам за велес.
и кај нас коце првиот мандат направи еден мост и цел град го направи со тротоари па му даде народот доверба.
во вториот мандат си поплочи се пред куќа си изгради фудбалски терен сред селото негово и куќа(палата) и си го ладеше цели 4 години.:kesa:
немој вас да не ве заебе пријателот па овој пат наместо 8 милиончиња да си земе троа повеќе зашто да ве потсетам дечкото е осуден криминалец помилуван од близок пријател.
добра е бе човек онака пишав колку да спознаете нешто повеќе ама гледам дека освен што човекот си дигна осум милиончиња научил и да ве маѓепсува по градот дека он е бог и само него треба да го гласате.Епа тогаш не се мешај ...:smir: незнам зошто вие од другите градови чепкате по темите кои не се за вас
A be ne nesto koj ima da go bruka.Nogo bruki ima Zoran ZAEBAEV ama aj dane go brukame sega ve4er ke ga praame taa:pos2:До администраторот:
Да отворете тема што ќе се вика "КОЈ ИМА НЕШТО ПРОТИВ ЗАЕВ НЕКА ГО ИЗРУГА ТУКА!!"
Па така кој има против колко сака нека пише барем ќе има таква тема. Пошто има тема "Силвана Бонева кандидат за градоначалник" и таму се збори истото како тука, а темата е "Зоран Заев кандидат за градоначалник"
Така во темата "КОЈ ИМА НЕШТО ПРОТИВ ЗАЕВ НЕКА ГО ИЗРУГА ТУКА!!" што сакат нека пишуват. Па да остават малце простор луѓето што се против Заев да се коментира за идните проекти од градоначалникот, а не истите луѓе и истете маубети се читат на 5 теми.
I(L)Зоки Заев :back:
немој да тресеш зелени не може да лежи во затвор бидејќи е веќе аболициран и за тоа дело нема можност да се отвори повторна постапка т.е него веќе бранко го осуди самиот и самиот го помилува едноставно кажано и исто како да ја одлежал казнатаKe gi vrati posle izborite tie 8 milioni evra, ke gi vrati i ke mu puknat duri, mora da gi vrati i ke skapi vo idrizovo.