Уште малку, малку, мааалку...Мислам дека е време теми каде градоначалниците се веќе избрани,да бидат малку подзаклучени,или да си прајме муабет уште малку онака колку да не ни студи?:smir:
хахахахахахха многу јак виц :pos2: ДО душа така и ќе бидеCek eden pozdrav za mevceto:
На кандидатот од ВМРО-ДПМНЕ за општина Карпош, Димиќ, му било срам да се појави во јавност поради поразот од Стевче, па решил да се маскира... Пуштил брада, ставил наочари за сонце и на глава си опнал една шубара... Така маскиран, излегол надвор на воздух и некоја бабичка му рекла:
- Здраво Димиќ!
Вчудоневиден, Димиќ ја прашал бабичката:
- Аман мори бабичке, како ме позна?
А бабичката му одговорила:
- Ќути море, ја су Нанче од Охрид!
Еве сум, мораше нов регистер да напраам за да се убацам тука... мислиш шизик си ако ми забранивте да имам пристап на темава.... со таа забрана се гледа само друго...... можеше постовите да ми ги избришете тие што ви копаа очи како претходни што ми бришевте... се срамите... да не ви читаат што ви пишувам...Cek eden pozdrav za mevceto:
На кандидатот од ВМРО-ДПМНЕ за општина Карпош, Димиќ, му било срам да се појави во јавност поради поразот од Стевче, па решил да се маскира... Пуштил брада, ставил наочари за сонце и на глава си опнал една шубара... Така маскиран, излегол надвор на воздух и некоја бабичка му рекла:
- Здраво Димиќ!
едино со тоа можете да се фалите и штитите...Батали го, и онака испи бан...
не се важи за мене зашто не гласав за тој....Да не се важи таа реченица за тебе случајно,Карпош се докажа како најосвестена населба,Стевче е наш ние не го даваме.
Браво,убаво му напиша.:helou:
епа шо го тупиш тогаш .....Aj be kuliraj malce, i sto kur ako e stevce ili sasha ? Sto toa na nas(mene barem ne) kje ni smeni vo zivotot. Forum be druze, se zezame. Aj vo pravo si za se. Ok e sega ?
Зошто посебно истакнуваш дека владата на Карпош ќе треба да му помага (меѓу редови на Стевче!)? Нели е една од општините во рамки на Град Скопје и соодветно на тоа би требала да има еднаков третман како и останатите општини?не се важи за мене зашто не гласав за тој....
а Карпош се докажа само како единствената населба што е наталожена со окорели комуњари шпиуни од времето тастери што правеле доста предавнички и валкани работи и имаат УПЛАВ од било каква влада што нема комуњарска позадина... и нормално тука се и тешката артилерија на лопови што се обогатија така ненормално во времето на сдсм... е тоа е целата финта...
A стефче да ваш е на лоповите икомуњарите од Карпош... само тоа е ваше од цело Скопје... стефчето... а општината ќе биде во колапс или со лиги од стефче кон владата за да му помага итн.
епа шо го тупиш тогаш .....
изгледа не ги познаваш работиве или се зезаш....Зошто посебно истакнуваш дека владата на Карпош ќе треба да му помага (меѓу редови на Стевче!)? Нели е една од општините во рамки на Град Скопје и соодветно на тоа би требала да има еднаков третман како и останатите општини?
Во право си за една од двете наведени работи, ама нема да дискутирам понатаму пошто нема да биде објективна дискусијата.изгледа не ги познаваш работиве или се зезаш....
А да ги прочиташе правилата пред да направеше нов „регистер„?...сеа бан од форомув, не само од темаваЕве сум, мораше нов регистер да напраам за да се убацам тука... мислиш шизик си ако ми забранивте да имам пристап на темава.... со таа забрана се гледа само друго......
Соодветните органи are handling the situation.А да ги прочиташе правилата пред да направеше нов „регистер„?...сеа бан од форомув, не само од темава
:pos2::pos2:Еве сум, мораше нов регистер да напраам за да се убацам тука... мислиш шизик си ако ми забранивте да имам пристап на темава.... ...
Ako ne si go glasas sto baras da zivees vo karpos??? IDI vo ilinden da zivees!!! nema sto da baras vo karpos!!!не се важи за мене зашто не гласав за тој....
а Карпош се докажа само како единствената населба што е наталожена со окорели комуњари шпиуни од времето тастери што правеле доста предавнички и валкани работи и имаат УПЛАВ од било каква влада што нема комуњарска позадина... и нормално тука се и тешката артилерија на лопови што се обогатија така ненормално во времето на сдсм... е тоа е целата финта...
A стефче да ваш е на лоповите икомуњарите од Карпош... само тоа е ваше од цело Скопје... стефчето... а општината ќе биде во колапс или со лиги од стефче кон владата за да му помага итн.
епа шо го тупиш тогаш .....
а бе море дркате на 2 општини секоја ви чест на толкавата дрскост ама нема врска доста ви се ма и премногу 6 те општини кои ги земавте и иди сега самозадоволувајте се на истите, а и за стефче ќе види ќе не види ќе ви сврти грб кога тогаш да знаете он уште пред вториот круг ви го сврте грбот со изјавата дека тоа бил успех на неговата партија а тек сега кога ќе почне да му гори под нозеCek eden pozdrav za mevceto:
- Здраво Димиќ!