M
marko 1996
Гостин
HAHAHA pa na SDSM li be so 4 opstini li be ej! hehehe ccccc zamisli fudbal igraat dve ekipi i ednava i nacuka 23 gola a? hahaha... znam porano imase na svetski prvenstva koga igraa nekoj arapski zemji ... EJ SLUSNI
VMRO 23:4 SDSM
a ti sega teshi si se za toa kakov mi e postot so hihi hi haha ha...
ova treba da se zapise vo ginis ej heheheeh .....
abe da ne dosle vonzemjani i gi zele komunjarite za moment koga se glasase vo nedelata?hehehe samo so ona moze da se vadite sega na vesti
![]()
Сакаш да кажеш дека гласаш за личност? А тоа горе што го пишува Вмро 23 - 4 Сдсм тоа така ти дојде да го пишеш зашто си за некоја личност или? И да те потсетам ГЛАСАЈТЕ ЗА ЛИЧНОСТ НЕ ЗА ПАРТИЈАчекај бе кај си се убрзал... полека , живи били па видели.... а и од кај знам дали она го напишала тоа? незнам дали е веродостојно тоа.... сега за сега напишано е така.... Сашо вика дека соработува со неа и дека е со неа нели... до сега јавно не излегла да демантира ниту за Сашо ниту за она текстчено на страницана... кога ќе излезе јавно ќе видиме за што е она... а еве блиску е ден два ќе се дознае све....
А ти запна за личност а не за партија.. па баш така, за личност сум за Сашо... еве ако Јакимовски го кандидираше ВМРО искрено немаше да гласам.... од далеку се глеа кој е добриот а кој е лошиот ....
А ти за која личност си што си запнал со она не за партија? за Јакимовски ли? толку ли можеш да расудиш помеѓу нив двајца?

А да ти кажам ова го кажа на прес .чекај бе кај си се убрзал... полека , живи били па видели.... а и од кај знам дали она го напишала тоа? незнам дали е веродостојно тоа.... сега за сега напишано е така.... Сашо вика дека соработува со неа и дека е со неа нели... до сега јавно не излегла да демантира ниту за Сашо ниту за она текстчено на страницана... кога ќе излезе јавно ќе видиме за што е она... а еве блиску е ден два ќе се дознае све....
А ти запна за личност а не за партија.. па баш така, за личност сум за Сашо... еве ако Јакимовски го кандидираше ВМРО искрено немаше да гласам.... од далеку се глеа кој е добриот а кој е лошиот ....
А ти за која личност си што си запнал со она не за партија? за Јакимовски ли? толку ли можеш да расудиш помеѓу нив двајца?
hehehe samo so ona moze da se vadite sega na vesti
Сеа се виде кој е испрано мозоче ??? Ај позз толку на темава од мене и да те потсетам пак ГЛАСАЈТЕ ЗА ЛИЧНОСТ НЕ ЗА ПАРТИЈА.:helou: