M
marko 1996
Гостин
HAHAHA pa na SDSM li be so 4 opstini li be ej! hehehe ccccc zamisli fudbal igraat dve ekipi i ednava i nacuka 23 gola a? hahaha... znam porano imase na svetski prvenstva koga igraa nekoj arapski zemji ... EJ SLUSNI
VMRO 23:4 SDSM
a ti sega teshi si se za toa kakov mi e postot so hihi hi haha ha...
ova treba da se zapise vo ginis ej heheheeh .....
abe da ne dosle vonzemjani i gi zele komunjarite za moment koga se glasase vo nedelata? hehehe samo so ona moze da se vadite sega na vesti
Сакаш да кажеш дека гласаш за личност? А тоа горе што го пишува Вмро 23 - 4 Сдсм тоа така ти дојде да го пишеш зашто си за некоја личност или? И да те потсетам ГЛАСАЈТЕ ЗА ЛИЧНОСТ НЕ ЗА ПАРТИЈАчекај бе кај си се убрзал... полека , живи били па видели.... а и од кај знам дали она го напишала тоа? незнам дали е веродостојно тоа.... сега за сега напишано е така.... Сашо вика дека соработува со неа и дека е со неа нели... до сега јавно не излегла да демантира ниту за Сашо ниту за она текстчено на страницана... кога ќе излезе јавно ќе видиме за што е она... а еве блиску е ден два ќе се дознае све....
А ти запна за личност а не за партија.. па баш така, за личност сум за Сашо... еве ако Јакимовски го кандидираше ВМРО искрено немаше да гласам.... од далеку се глеа кој е добриот а кој е лошиот ....
А ти за која личност си што си запнал со она не за партија? за Јакимовски ли? толку ли можеш да расудиш помеѓу нив двајца?
А да ти кажам ова го кажа на прес .чекај бе кај си се убрзал... полека , живи били па видели.... а и од кај знам дали она го напишала тоа? незнам дали е веродостојно тоа.... сега за сега напишано е така.... Сашо вика дека соработува со неа и дека е со неа нели... до сега јавно не излегла да демантира ниту за Сашо ниту за она текстчено на страницана... кога ќе излезе јавно ќе видиме за што е она... а еве блиску е ден два ќе се дознае све....
А ти запна за личност а не за партија.. па баш така, за личност сум за Сашо... еве ако Јакимовски го кандидираше ВМРО искрено немаше да гласам.... од далеку се глеа кој е добриот а кој е лошиот ....
А ти за која личност си што си запнал со она не за партија? за Јакимовски ли? толку ли можеш да расудиш помеѓу нив двајца?