Macedonia>>Europe
Faster Than Light
Па што не гласаш за нив?Во дпБне сега има повеќе комуњари одколку во СДСМ![]()
Очигледно се поспособни од другиве комуњари... барем во професијата политичар-лажачи на народ.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што не гласаш за нив?Во дпБне сега има повеќе комуњари одколку во СДСМ![]()
Очигледно се поспособни од другиве комуњари... барем во професијата политичар-лажачи на народ.Па не сум комуњарПа што не гласаш за нив?![]()

Во дпБне сега има повеќе комуњари одколку во СДСМ![]()
Па не сум комуњар![]()
Toa e факт кој не може да се побие!Да да да да.
А во сдс има повеќе Вмровци отколку Комуњари, ма дај бе со тој детски памет до кај ќе одите. Немате веќе аргументи, тоа е.
sto e be, ti pisuvav i ova go izbrisa ...odgovorot na ova? heheh mizerni sram vi e da stojat muabetite moj zasho ne ve biva u muabet... e ako de brishi gi muabetite... pred drugite nema da izgleas mizerno ali samiot si se znaesh....
...
Toa e факт кој не може да се побие!
Мене не ми смета што има, нивно право е тоа, демократско, да се определат на која политичка структура ќе припаѓаат.
Муабетот ми е дека вмровците скокаат дека ќе правеле декомуњаризација на Македонија а во нивните редови врие од комуњари. Прво треба кај нив чистка да прават, после на други места.
И кажав погоре, не сум комуњар, никогаш не сум ни бил, јас сум патриот, ама не антички:helou:

Мислиш ако ти за секој збор што го кажуваш се консултираш со сдсм, и мислиш секој еден од МК функционира така? само со ум од сдсм а? е не е така друже... тоа шо си перен ум неможеш ни да сфатиш дека некој сам со свој ум може да размислува...
Јас зборев за Стефче и СДСМ дека има аргументи дека се ништо повеќе од криминалци и манипулатори и уништувачи на оваа нација...
А за тоа ДУПИТЕБЕ не го гледам тоа, све чоече се врти околу тебе и таквите од сдсм ДУПИТЕБЕ која ти е таа партија... егоисти и тоа накај вас си го свртевте...
Јас гледам што е најдобро за Карпош, а најдобро е да избереш помеѓу доброто и злото а тоа е доброто... ти немаш изгледа осет и знаење за тоа што е добро а што лошо....
Стефче бил на власт бе еј, или ти у кома беше тоа време? ништо не направи остана населбава како од врмето на Тито... што ќе ми кажеш дека направил??????? ајде!? ццццц... и ти тоа го посакуваш а Карпош да остане село... чим си за него.... он бил и се докажал, и толку си слеп да не речам глуп да неможеш да расудиш за тоа дека ништо не направил??? или??? која ти е поентата? ... ако ја лажам толкава општина не лаже!
За разлика од него Дефектот 48 уште ни ја корне Општинава. Тротоари искршени, детски игралишта распаднати, ѓубре до врат, искршени клупи е резултатот од општината под палката на Димиќ. Човекот не знае ни сопственото дупе да си го избрише, а не да очекувам да направи нешто за општината. Јбг али со средно семкарско не може поише....направи многу: Чисти улици, чисти населби, редовно собирање на шутот од градителите редовно полевање на зеленилото, сите светилки на број и во функција, ново поставени клупи, изградба на пешачка патека покрај кејот на Вардар, ЧИСЕТЊЕ НА РЕКАТA ВАРДАР - ако ти текнува со багер влегуваа во Вардар само за да го исчистат од несовесните граѓани кои фрлаа машини за перење и мртви животни, исчистени беа и жбуњовите покрај кејот во кои виреа змии, обновени детски игралишта со нови реквизити, натпревари меѓу средните и основните училишта во баскет, фудбал и женски баскет (финалните натпревари во баскет се одржуваа во Салата на Работнички во Парк, а беше организиран и автобуски превоз за учениците на школите финалистите), организирање на турнири во фудбал во населба влае (се пријавуваа екипи и од Ѓорче, Карпош, Хром па и Волково), натегања да се затвори фабриката КУПРОМ во хром, која ги агадуваше жителите од истата населба и населбата Влае и уште работи на кои не можам да се сетам. И се тоа за неполн мандат, односно 3 години????.....
Ne mozam jas da brisam nemam ingerencii za toa man.
Абе знаеш како, јас имам 900 поста и сум логиран форумов уште од 2008 година. Ти имаш 100-ина поста и си логиран непосредно пред изборите и не си пишал на друга тема освен политика. И сега? Кој е логиран партиски на форумов, а? Мучачо, јас не сум партиски логиран тука уште од прошлата година и не се консултирам со никој од СДС затоа што не ми е потребно да ти објаснам тебе. Живеам во Карпош и ги следам работите. Доволно сум возрасен да оценам кој имал резултати во минатото во оптшината, а кој немал.
Па ако не направил ништо Јакимовски зашто тогаш доби 14.000 гласа. А? Зашто тогаш и вмровчиња гласаа за него? Образложи го својот одговор те молам...
Перен ум? Моментално ДУПИМЕНЕ е на власт и само они можат да ви го перат мозочето, а СДС ја нема таа моќ затоа што е опозиција. Јбг слепо се верува на се што ке се каже. Пр. Искача Грујо на митинг на плоштад и вика: 'Добро вечер Скопје', а народов возвраќа: 'Така еееее!!!'.... тоа е пример за перен ум кој не слуша ништо него она што го кажува својата партија е општо прифатено и точно. Нема тука, лавчето на груда и правац сите во река...
Јакимовски криминалец? Од кај знаеш? Да не го фати како краде случајно? И ако е криминалец, па што не го уапсат бе? А?
Јбг само ваков партиски војник иде со ѕид у глава...епа ако ти не виде што направи Јакимовски, тогаш целата општина виде. Јакимовски беше непрогласен градоначалник на Скопје. Али веројатно не знаеш како стана Министер, под кои околности? И како да ти кажаувам понатаму? Бујрум по 348593231 пат што направи Јакимовски во Карпош за 3 години:
За разлика од него Дефектот 48 уште ни ја корне Општинава. Тротоари искршени, детски игралишта распаднати, ѓубре до врат, искршени клупи е резултатот од општината под палката на Димиќ. Човекот не знае ни сопственото дупе да си го избрише, а не да очекувам да направи нешто за општината. Јбг али со средно семкарско не може поише.
И само го гледам како се смешка од телевизииве и "ш'шка" онака детски. Туу мајката, све фалични излегоа од таму... Изгледа им се подискривија муцињата од лажење...
баш затоа, мислев на Мила си бил негде и она кажала дека Сашо лажно кажува дека она е со него...
Па нормално Сашо кажува дека Мила е со него ... што не ти е јасно? или дека нема петокрака Сашо на чело па мора да не му веруваш а? од кај ти е идеата само дека лаже? ццц... ајде еве за некој ден ако излезе Мила на тв и застане на страната на Сашо, што правиме тогаш? ќе бидеш како оној од сдсм на пресот кога се избрука пред цела јавност? ... ај ако продолжиш пак да клеветиш дека Сашо лаже за Мила, ќе бидеш највечи дебил... пази си се малце биди разумен... за ден два вистината ќе излезе на виделина...
Што праваме еве што правиме
Што правме ако Мила е со Сашо? нормално дека ќе ја плукате... значи вие сте само испран памет, вас и Бранко Црвенковски да ви каже еден ден дека не е комунист и дека се му било само за крадење и уништување на оваа земја, вие пак нема да му поверувате.... е тоа ти се вика најлудо перење мозок.........
Искреновиќ: На независните граѓани никој не може да им сугерира како да гласаатбаш затоа, мислев на Мила си бил негде и она кажала дека Сашо лажно кажува дека она е со него...
Па нормално Сашо кажува дека Мила е со него ... што не ти е јасно?
Независниот кандидат за градоначалник на општина Карпош, Мила Искреновиќ, со освоени 5.000 гласа за градоначалник изјави дека нема да сугерира и препорачува за кого да гласаат граѓаните на општина Карпош како што милуваат партиите. Што праваме еве што правиме
http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=53018&kategorija=3
Ако Мила е со Сашо, мозочиња кој се испарани јас што кажав вчера МИЛА НЕ ПОДРЖУВА НИКОЈ ти тука ми збориш ова она
Што излезе на виделина јас ти викам ама ние сме си мозочиња испрани еве кој е мозоче испрано . И да те потсетам ГЛАСАЈТЕ ЗА ЛИЧНОСТ НЕ ЗА ПАРТИЈА.
ако поубаво погледнеш ќе видиш дека сум почнал со друга тема... а дури од после се убацив овде...
А ај ако направил нешто ЈакимовскиНАБРОЈ ми ги работите????
како зошто гласале за него, па што зборам цело време? луѓето немаат свој став него ги наштимале само кога ќе видат жута петокрака и да речат да тоа е правото не постои друго тие се најдобрите... ете затоа гласаат... и нормално оние што се убиле од крадење во време на сдсм владеење нормално дека за нив, и пензионерите што халуцинираат дека Бранко е Тито.... и нормално испраните умови... ете тие гласаат во Карпош...
А за тоа дека вмровчиња гласале за Јакимовски... што да ти кажам едино дека само те лажеле од сдсм, или па тие вмровчиња те лажеле тебе или па тие не се вмровчиња, дај бе малце логика користи... све така у шаблон размислувања имаш.... и ти и останатите сдсм марионети....
Аман, што не го фатат а? а што се прави кога така крадат се мести законот така фино во корист на нив, како што СДСМ владееше и се си насочи накај нив во законите за да законот работи за нив и да се нема законски докази за нив... аман бе си слушнал за дупки во законот? па што мислеше ти како се краде? така се бапне на власт и клошарското бутај у куфери пари а? Па за што се школувани тие сдсмовци и за што го користат школувањето??? за дупките во законот бе море... аман бе до толку ли да не ги познаваш работиве? аман...