- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.750
- Поени од реакции
- 3.790
Не реков песМи да си пееме...кажав, ова е форум и тука ке дебатираме, дискутираме, контрираме ама нема да се навредуваме затоа што не е дозволено според правилата.а што сакаш на вакви теми песни да си пееме? тоа ти е исто како на форумон за животни што е, да не се спомнува ниедно животно...
И мене ме навредиле тука па не сум плачел дека ќе пријавам дека вреѓа некој итн.
Демократија е, победи во твојте зборувања а не со закани демек вреѓам и ќе пријавиш.... и онде се вреѓа Сашо со прости зборови од стилот дебил па никому ништо... него ти ги приметуваш вреѓањата каде што ти копаат очи... единствени сили на сдсм се тоа... закани, лаги и интриги итн. ништо друго не им преостана... мизерни.
Те навредиле? Па нормално дека ке те навредат и очекувај да ти вратат со иста мера ако не и повеќе кога ке навредиш некој. Верувај никој нема да ти остане должен.
Да победам со моите зборувања??:nesvest: Ова ми е смешно така да нема да го коментирам...
Не, него ти си најгласен во вреѓањата, па јас би те пријавил тебе, а модераторот/администраторот ке си одлучи дали некој ке ти прави друштво.