Еве јас не сум во ВМРО, ама му го помнам перењето пари на Стевче за Влајко и мовчето кај Лепенец. И сега?
Како она велат - „волкот влакното го менува, ама карактерот никако“.
Гледам и ти си наседнал на овие чаршиски муабети. Ах ваквите муабети колку ми се патетични и смешни, извадени од уста на баби на кои животот им дошол преку нос па сега се им смета, кутрите (пуста старост) немаат што да прават па само кењаат наоколу. Дома, продавница и кај другата баба е бермудскиот триаголник во кои весело плови нивната старост. И што би била темата на разговор ако не стручно да се разотркие криминалецот, низ призмата на вмровските ветерани во Карпош.... За вакви чаршиски муабети постoи мсн, фејсбук, ајсикју.....
Ај, најверојатно помал си па ке те оставам...
а од кај ти дозна дека е без средно Сашо? се правиш демек нема асален а уствари сдсм си.. они ги имаат овие муабети.... а ако мислиш нема школо џабе што е фин и поштен.... епа тогаш гласај си за школуван криминалец за да може на професионален начин да краде и полесно да краде и плус ништо да не направи за нашево сегашно село Карпош... ќе речеш не гласаш? али со самото негласање ти уствари гласаш за Стефче... зашто он води.... итн.
а зарем не ти е јасно за цифрата 23:4 ве направи изумрен вид? цццц
Фин и поштен? ФИН И ПОШТЕН??? Алоооооо..... хахах извини ама самиот Димиќ ти го дематираше постов уште неколку месеци пред да го напишеш... Пази сеа... Димиќ гради зграда на туѓо име, што е апсолутно недозволиво за кандидат на градоначалник. Имаше сметка која ја изнесе Јакимовски, на која судот потврдил дека сепак Димиќ е инвеститорот, а тоа го прави на туѓо име односно преку извесен Тони Вељановски, а проектант е Зоран Искренович, сопругот на Милан што докажува дека се ујдисани само за да ја добијат власта. А ако ја добијат тогаш (веројатно) јасно ти е која им е визијата. Јбг али судот го издаде кога му ја даваше дозволата за работа во која јасно стои дека ДИМИЌ Е ИНВЕСТИТОРОТ А НЕ Тони Вељановски со што беше разоткриен. Ама некои слепци како тебе сеуште сметаат дека тој е фин и поштен и слепо веруваат.
Еве ке ти кажам како не прави вид во развиток. Ако на минатите избори ДУМИПЕНЕ победи со апсолутна разлика од 3:1 или 4:1, не сум сигурен, овие ги 'доби' со сооднос од 1,7:1, што кажува дека сепак ваквите како мене не умираат туку напротив се раѓаат. За три години ке бидеме бајаги повеќе.
Гледам дека си партиски обоен човек и дека си логиран на форумов само да им се качиш на глава на независните форумџии и оние кои го подржуваат Јакимовски, али јбг нешо не ти оди и глеам на ратна нога си со сите од темава.
Само затоа што си партиски обоен не треба уопште да те перцепирам и да ти реплицирам, али сепак интересен си ми и смешен па така да најверојатно ке продолжам и натаму да ги читам твоите будалаштини.