Квалификации за ЕП Австрија: Македонија - Исланд - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
морам да кажам дека многу сум разочаран од атмосферава...има навивачи во салана???и кај се ако ги има....и па ли судииве ќе не јадат...

И јас, топ тема се изборите засега!Лазаров да му е**м таа глата како улична ламба што му е!

Сигурно во сала супер си е атмосферата, така само ви изгледа на телевизија.
Малце го глеав натпреварот, тешко ќе биде без Темелков на крило, ццц...

Судииве вака со мали грешки полека не поебуваат.Во напад бевме, а им суди тајм аут на гостите.

Сигурно во сала супер си е атмосферата, така само ви изгледа на телевизија.
Малце го глеав натпреварот, тешко ќе биде без Темелков на крило, ццц...
како не е супер...се гледа колку е супер....или ја па сум глув шо не слушам никакво навивање....а без Темелков нормално дека тешко ќе биде..

Сигурно во сала е поинаку. Сум бил и знам како е. А кога одам дома викаат немало атмосфера а ние таму навиваме 60 минути без престан.

Како заврши прво полувреме?

Не бива вака, -3:(
Мора да се најде начин да се пробијат, второ полувреме многу поагресивно!

многу слаба игра.. многу зицери промашани..атмосфера никаква ..
да се надеваме дека ке се поправаме во се во 2 полувреме

Дефинитивно голманов ги спасува од све! Браво за нивниот голман немам зборови.
А зошто судиите ние сме во контра и дават Тајм-Аут, незнам не ги сфакам јас многу многу нема да пишам како изигравме губиме 3 разлика на полувремето, очекувам второто да ги стигниме и да победиме со добра игра и добра одбрана и малку пореализирани у напад.

многу слаба игра.. многу зицери промашани..атмосфера никаква ..
да се надеваме дека ке се поправаме во се во 2 полувреме
Не ме зајбави. Закон е.

требаше да ја погодиме последната ке беше -1 а сеа е -3
ај да не се разочаруваме има уште цело полувреме
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Катастрофа играат а и се очекуваше без Наумче нема напад оставаат се на Кире а он не може се сам да направи. Нападот многу лошо без идеја и реализација а одбраната некако се држи само да се надеваме дека второ ќе изиграат многу подобро.

Епа не бива така..Сите стојат и ајде,Киреее дај гол.:nenene:

Навистина не сфаќам што толку се загреани по Филип Лазаров. Наместо тој да игра, барем нека се испробуваат Велко Маркоски и Столе Стоилов, или па било кои други млади надежи. Кога гледаш дека некој е дрво со две леви раце, батали го.

ајде барем и Исланд не се толку јаки
да се надеваме дека второво полувреме ќе се консолидираат и ќе ги отстранат сите недостатоци, па со малку повеќе среќа ќе издвоиме победа

:oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom