I have my own but I think I can play both in a 4-4-2, as in a 4-3-3. .
Since playing football, do what the coach asks me and I with 4-4-2, I've played often in career ...Juve follow me? For me it is an honor. Del Piero is one of the greatest footballers in the world
Јас имам своја позиција, и мислам дека можам да играм и во 4-4-2 како и на 4-3-3 формација..Од играњето фудбал, секогаш сум го правел она што го барал тренерот, и со 4-4-2 формацијата, јас имам играно многу често во мојата кариера.. Јуве ме следи? За мене тоа претставува чест. Дел Пиеро е еден од најдобрите играчи на светот..-рече Диего
Инаку, Диего за
Тутоспорт изјави дека татко му бил во Торино, но по друга работа, не за да се сретни со претставници на Јувентус...
"Yes, my father was in Turin, but for its facts, not to speak with Juventus ..." The second: "I do
not know absolutely nothing of Juve, I hear a lot of teams ( but only Tuesday had admitted the involvement, as well as the Bianconeri, and for Real Madrid and Manchester City, promising a decision by May
ndr).Certainly if it were true that the interest of Juventus, well, I would be flattered, the Juve is a great company, and prestige is one of the strongest teams in Europe but, I repeat, I never talked with Juve. "
Pinocchietto...
„Да, мојот татко беше во Торино, но за негова работа, не да зборува со Јувентус...Второ..Јас не знам ништо од Јувентус, јас имам слушнато за заинтересираност на повеќе тимови ( Реал М., и Манчестер Сити). Но ако е вистина, и јас сум поласкан ако е тоа вистина, Јувентус е одличен и престижен тим, и е еден од најсилните тимови во Европа, но повторувам, никогаш не сум зборувал со Јуве“
Политичка изјава на Диего..Татко му бил во Торино сигурно за да се состане со Управата на Јувентус...
Можна формација според Тутоспорт:
Можни формации според Газета:
Јас мислам дека пореален е оној на Тутоспорт.. Амаури мислам дека ќе игра против неговиот бивш тим..
А поради мечот со Челзи Дел Пиеро и Недвед ќе одмараат...