Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Една навивачка химна која најмногу ми лежи на срце.. FORZA JUVE!!! DRUGHI 4LIFE!!
I Calciatori Della Jeventus- E' Bianconero
http://www.youtube.com/watch?v=U3Sk9R8SEgs
I Calciatori Della Jeventus- Forza Juventus

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Videovo e fenomenalno i zasluzuva da se najde na pocetokot na novata tema
Inaku se nadevam deka isto kako ovie 1000 stranici i narednite ke bidat ispolneti so radost, taga, gordost, nervoza sreka i uste mnogu, mnogu tituli i sezoni ispolneti so uspesi koi ke gi spodelime ovde vo najdobriot fan klub na forumov. Pozdrav Juventini
Верувам дека болдовите ќе бидат во сосем помал број...Видеото е феноменално, најдобра компилација за Јувентус, воопшто.. Точно ја отсликува најголемата несреќа на клубот Јувентус во последно (префрлањето во Сериа Б), па се до искачувањето по скалилата нагоре..Феноменални потези,посебно, онај на Каморанези со свртувањето..

Инаку, уште еден млад талент на Јуве е на прав пат да ги следи Џовинко, Де Чеље, Маркизо, Паладино итн, а тоа е младиот африканец од Примавера Ајуб Дауд..Играч кој е најголем кандидат да ја добие наградата Golden Boy (најдобар играч) на Viareggio Cup-от, кој беше еден од главните играчи и постигна 2 гола за Јуве на последната победа над Сиена од 3-2..Дауд има постигнато 6 гола во 5 мечеви, и е најсериозен кандидат за добивање на наградата најдобар играч на Купот..Инаку, овој играч има слични карактеристики како Давид Трезеге и се смета за негов заменик

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Eve nesto sto mene mi e posebno drago i na sto sekogas se naezuvam koga ke go poglednam. Da se nadevame na istovo na krajot od sezonava. Togas imav 15 godini i bev mnogu popopalen od denes taka da mozete da zamislite sto sum pravel od radost:vozbud::vozbud::vozbud:. Eve sega poleka mi se vratija spomenite pa pocnav da skokam niz doma:pos2:

Inace da prasam samo, ne mozev da najdam na net kako zavrsile mladincite so Lazio, edno kolo predhodno. Znae nekoj rezultat, strelci?

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Аман бе дечки ме наеживте со клиповите, али ај да оставиме ова за почетокот на новата тема, подобро би било...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Eve nesto sto mene mi e posebno drago i na sto sekogas se naezuvam koga ke go poglednam. Da se nadevame na istovo na krajot od sezonava. Togas imav 15 godini i bev mnogu popopalen od denes taka da mozete da zamislite sto sum pravel od radost:vozbud::vozbud::vozbud:. Eve sega poleka mi se vratija spomenite pa pocnav da skokam niz doma:pos2:

Inace da prasam samo, ne mozev da najdam na net kako zavrsile mladincite so Lazio, edno kolo predhodno. Znae nekoj rezultat, strelci?
Моментот 7:18 е неверојатен, го памтам мечот како да беше вчера. Рим '96 - Рим '09. Ќе биди добро ако ги споиме титулите таму. Имавме уште 3 финалиња во кои имавме појаки тимови од противниците и заебавме имам добри претчуства за сезонава.

Имаку за малите барај на lega-calcio.it - > primavera

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

јуве поминаа на пенали,била израмнета утакмица,читав дека Лацио биле многу добри и тука негде се со јуве,по 90 минути било 2-2 ,јуве повеле преку Дауд во 3 минута и после тоа имале неколку шанси за 2-0 и после казна во 40-минута ,па јуве пак поведува ,не ми текнува кој го даде и на крај 2-2 и победа на пенали,Јаго ги шинал а Ариаудо го направил пеналот во 40-минута

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Мене ми се драги овие клипови. Редовните пациенти секогаш со иста дијагноза.Пораз
http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=juventus+-+real+madrid+2008

А ова е најнастан у лигата на шампионите а воедно и фудбалот за мене во 2008 година. RESPECT KING !!!

И оваа драгоцена победа...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
ае уште 5 страни:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:добро ке новата тема да започне со вакви клипови:smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152

Ова беше пресвртница од пасивно гледање фудбал во светост,религија...едноставно од овде само Јуве постоеше...го обожавав белиот Раванели :vozbud: посебно со потегот кога после гол ќе го превртеше дресот преку глава...во негова чест секогаш кога ќе дадам гол и ден-денеска го правам тоа :je: аууу и јас се наежив од клипов

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Моментот 7:18 е неверојатен, го памтам мечот како да беше вчера. Рим '96 - Рим '09. Ќе биди добро ако ги споиме титулите таму. Имавме уште 3 финалиња во кои имавме појаки тимови од противниците и заебавме имам добри претчуства за сезонава.

Имаку за малите барај на lega-calcio.it - > primavera
Da se nadevame deka boldiranoto ke se ostvari. Ostarev cekajki gi, iako od togas imaa 3 izgubeni finalinja.

И оваа драгоцена победа...

Ova e edna od pobitnite pobedi za dokazuvanje koj e koj vo Calcioto. Posle vrakanje od Serie B pobeda protiv "sampionot" na negov teren. Mnogu sum gord na ovaa pobeda.
Auuuuu sum se zbunil i ovaa pobeda bila namestena, a jas kutriot se raduvam. Tesko mene.

:pos2::pos2::pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
I have my own but I think I can play both in a 4-4-2, as in a 4-3-3.
.​
Since playing football, do what the coach asks me and I with 4-4-2, I've played often in career ...Juve follow me? For me it is an honor. Del Piero is one of the greatest footballers in the world
Јас имам своја позиција, и мислам дека можам да играм и во 4-4-2 како и на 4-3-3 формација..Од играњето фудбал, секогаш сум го правел она што го барал тренерот, и со 4-4-2 формацијата, јас имам играно многу често во мојата кариера.. Јуве ме следи? За мене тоа претставува чест. Дел Пиеро е еден од најдобрите играчи на светот..-рече Диего

Инаку, Диего за Тутоспорт изјави дека татко му бил во Торино, но по друга работа, не за да се сретни со претставници на Јувентус...

"Yes, my father was in Turin, but for its facts, not to speak with Juventus ..." The second: "I do not know absolutely nothing of Juve, I hear a lot of teams ( but only Tuesday had admitted the involvement, as well as the Bianconeri, and for Real Madrid and Manchester City, promising a decision by May ndr).Certainly if it were true that the interest of Juventus, well, I would be flattered, the Juve is a great company, and prestige is one of the strongest teams in Europe but, I repeat, I never talked with Juve. "
Pinocchietto...​
„Да, мојот татко беше во Торино, но за негова работа, не да зборува со Јувентус...Второ..Јас не знам ништо од Јувентус, јас имам слушнато за заинтересираност на повеќе тимови ( Реал М., и Манчестер Сити). Но ако е вистина, и јас сум поласкан ако е тоа вистина, Јувентус е одличен и престижен тим, и е еден од најсилните тимови во Европа, но повторувам, никогаш не сум зборувал со Јуве“

:) Политичка изјава на Диего..Татко му бил во Торино сигурно за да се состане со Управата на Јувентус...

Можна формација според Тутоспорт:

Можни формации според Газета:

Јас мислам дека пореален е оној на Тутоспорт.. Амаури мислам дека ќе игра против неговиот бивш тим..
А поради мечот со Челзи Дел Пиеро и Недвед ќе одмараат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom