Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Типично за трач.ком. е лошиот превод.. Едно сопствено мислење на весникот Тутоспорт, во кој спортски новинар дава свое мислење дека Јакинта не добива многу шанса да се докаже, и дека би било добро за него и за неговата иднина во Италијанската Репрезентација да го напушти Јувентус, што не значи дека токму истото го мисли и Јакинта.Овие трачериве му даваат сосема друг превод, и му ставаат ексклузивен наслов (Vincenzo Iaquinta Is Fed Up And Ready To Quit Juventus – Report), како демек Јакинта да се заканува дека ќе го напушти Јувентус ако не добие шанса..Винченцо Јакинта никогаш нема изјавено дека е фрустриран од тоа што добива многу мала шанса за игра, ниту пак се збунил околу тоа..Секогаш велел дека ќе се бори за првотимскиот статус, и дека ќе се труди да се докаже да биде подобар од конкуренцијата во тимот, за место во нападот... Но ете, на трачерај.ком, му треба ексклузивна вест со која ќе бидат читани..
A многу пати сум рекол дека е жално напаѓач од негов калибар постојано да грее клупа, и ако не добива шанса до влето да се наметне со својата игра подобро за него ќе биде да ја смени средината, во тим каде би играл многу повеќе..
Верувам дека по постигнатиот гол од само 11 минути игра против Катанија, дека Раниери ќе му ја даде шансата да се наметне...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
да не го заборавиме и Трезеге кој може да игра перфектно кога би биле позади него Дел Пиеро и Касано,еве како најава за враќање на Трезе во тимот,клипче со негови голови,ahh ma che giocatore
Супер голови браво...Сега ке флезе во форма и ке растура :wink:

Д

Демијан

Гостин
Еее значи кога слушам дека Касано е можно засилување на Јувентус ми се повраќа.Играч како Касано е добродојден во Јувентус,ама личност-карактер не е добредојден.Знаеме каков е Касано знаеме дека е темпераментен.Чим тој се искара и со Капело кој го гледаше како татко па тогаш што ќе се случува со Раниери или некој друг тренер.А ако го вклучат Себастијан во тој дил ќе се заебат многу,пошто ниеден играч кој би дошол дали тоа би бил Касано или некој друг не го сака Јуве повеќе од Џовинко!

Формацијава од погоре е супер формација вака на изглед.Ама знаеме како е во модерниот фудбал.Какви играчи и да дојдат нема да има успех таа формација.4-4-2 е најдобрата за ваков фудбал како италијанскиот.И каде може Каморанези и Џовинко да играат на таа позиција.Таму треба многу борбеност и супер дефанзива.Од овие две само Сисоко би можел да одговори.

Најдобра формација е таа што моментално ја игра Јувентус.Не треба да се менува формацијата за еден играч.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
абе дошол не дошол, било кој, тоа ќе го видиме дури на лето, какви се планови се вртат...него, за оваа сезона, ако не победиме во сабота во палермо, слободно нека кажат па-па скудето.:tapp:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.751
Поени од реакции
3.790
Типично за трач.ком. е лошиот превод.. Едно сопствено мислење на весникот Тутоспорт, во кој спортски новинар дава свое мислење дека Јакинта не добива многу шанса да се докаже, и дека би било добро за него и за неговата иднина во Италијанската Репрезентација да го напушти Јувентус, што не значи дека токму истото го мисли и Јакинта.Овие трачериве му даваат сосема друг превод, и му ставаат ексклузивен наслов (Vincenzo Iaquinta Is Fed Up And Ready To Quit Juventus – Report), како демек Јакинта да се заканува дека ќе го напушти Јувентус ако не добие шанса..
Кико брате јасни ни се тие наслови на трач дот ком... нон стоп ке не трујат со такви неповрзани приказни. Така беше и со Џовинко се додека овој не искочи на едно 3-4 пати убаво да објасни и да каже: "Не ме замарајте, останувам во Јувентус!". Така и со Јакинта... мора да бидат читани некако, ма да мој совет е да не им се обрнува мн мн внимание. Еве сега гледам го смениле и аутфитот, ама џабе кога во крвта им да си шпекулираат на велико...

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
“I am feeling fine and have overcome my injuries,” the Mali international told Il Giorno.
“I have been training well and the pain that I was feeling has faded.
“I am now ready for the game against Chelsea. It will be a super encounter and we want to win it.
“My job will be to not lose sight of Frank Lampard, especially when he gets into the danger zone.
“But he isn't the only threat we face because Chelsea also have Didier Drogba and Nicolas Anelka, who are great champions.
[/FONT]
Сисоко изјавува дека повредите му се минато и дека болката што ја чувствувал додека трчал веќе исчезнала. Сега со нетрпение го оечкува дуелот против Челзи и дека навистина сите во нашиот табор имаат жеља за победа. Вели дека негова задача ке биде да не го испушти од вид Лампард, особено кога ке влезе во опасната зона. Но Челзи не е само Лампард, тука се и Ањелка, Дрогба...тука

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“To belong to the history of Juventus like Michel Platini and Zinedine Zidane is a great honour,” Trezeguet told Le Figaro.
“This team is a family, one of the few where players stay for decades,” he said, referring to the likes of Ale Del Piero.
When asked if he would consider finishing his career with Juventus, Trezeguet replied: “It's a possibility.”
[/FONT]
Трезеге е горд на Јувентус. Како што вели, да бидеш дел од историјата на Јувентус како Платини и Зидан е огромна чест. Овој тим е семејство, еден од малкуте каде играчите остануваат со декади, притоа мислејќи на Дел Пиеро. Кога беше запрашан за завршување на кариерата во Јуве, одговори дека постои добра можност тоа да се случи...целиот текст тука

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Сисоко изјавува дека повредите му се минато и дека болката што ја чувствувал додека трчал веќе исчезнала. Сега со нетрпение го оечкува дуелот против Челзи и дека навистина сите во нашиот табор имаат жеља за победа. Вели дека негова задача ке биде да не го испушти од вид Лампард, особено кога ке влезе во опасната зона. Но Челзи не е само Лампард, тука се и Ањелка, Дрогба...тука
Дрогба ако игра како што игра досега, мислам дека нема ниту да го видиме против Јувентус:)
Годинава е тотално спротивност од она што го прикажуваше минатата година..Ако лани беше мотивиран, експлозивен, моќен, годинава ми делува индиспонирано, слабо и тромо.. Најголемата опасност е Лампард, ама очекувам Сисоко да си ја заврши својата работа како што најдобро знае и умее..
Трезеге е горд на Јувентус. Како што вели, да бидеш дел од историјата на Јувентус како Платини и Зидан е огромна чест. Овој тим е семејство, еден од малкуте каде играчите остануваат со декади, притоа мислејќи на Дел Пиеро. Кога беше запрашан за завршување на кариерата во Јуве, одговори дека постои добра можност тоа да се случи...целиот текст тука
Сигурен сум дека Трезеге својата кариера ќе ја заврши во Јуве..Овој играч има премногу направено за Јувентус, и мислам дека ќе биде взаемна чест кариерата да ја заврши во Јувентус..Зошто е класа напаѓач, со огромна бројка на погодоци досега, во Јуве, Монако и во Француската Репрезентација...

Д

Демијан

Гостин
Другари јас мислам дека барем последниве 5 страни на овој фан клуб да ги завршиме со постирање на најблескавите моменти со нјубавите видеа слики цитати....1000 страни испишани со добри и лоши работи за најголемиот и најдобриот клуб во светот со најверните навивачи на форумов.
Ќе имаме уште 1000 страни за дебати и сл. Барем последните страни да постираме и да се присетиме на сите добри работи на Јувентус!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593
Другари јас мислам дека барем последниве 5 страни на овој фан клуб да ги завршиме со постирање на најблескавите моменти со нјубавите видеа слики цитати....1000 страни испишани со добри и лоши работи за најголемиот и најдобриот клуб во светот со најверните навивачи на форумов.
Ќе имаме уште 1000 страни за дебати и сл. Барем последните страни да постираме и да се присетиме на сите добри работи на Јувентус!
Добра идеја ама јас сметам дека тоа треба да биди на почетокот на новата тема, како вовед...

Член од
1 октомври 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
JUVENTUS SE PLASIRASE VO POLUFINALETO NA TURNIROT VO VIARECIO PO POBEDATA NAD SIENA OD 3;2,STRELCI NA GOLOVITE BEA DAUD NA DVA PATI I MARONE.FORZA JUVENTUS

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32

i videoto na koe sekogas se naezuvam i mi tecat solzi:

FORZZA JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Слатко ми беше и уште да го гледам :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.593

Добра компилација...Мислам дека овие постови со хајлајтс треба да се ставаат на почетокот на новата тема..Така подостапни би биле...

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Добра компилација...Мислам дека овие постови со хајлајтс треба да се ставаат на почетокот на новата тема..Така подостапни би биле...
DRUZE POSO NELI TI KE JA OTVARAS NOVATA TEMA STAJ GO VIDEOVO.:smir::smir::smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152

Леле не се знае кој од кој е подобар...браво друже за видеово :vozbud:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135

FORZZA JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mecot na koj izgubiv mobilen niz maalo, od skokanje i radost. Sam mi se istresol od dzep:vozbud:

Videovo e fenomenalno i zasluzuva da se najde na pocetokot na novata tema

Inaku se nadevam deka isto kako ovie 1000 stranici i narednite ke bidat ispolneti so radost, taga, gordost, nervoza sreka i uste mnogu, mnogu tituli i sezoni ispolneti so uspesi koi ke gi spodelime ovde vo najdobriot fan klub na forumov. Pozdrav Juventini

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom