Циркуз во струмица - уапсени сторителите на случајот - Колата на Трајковски

Betty Booop

You can be my fantazy...
Член од
19 февруари 2009
Мислења
100
Поени од реакции
8
Хех абе знам го кој е тај... ама тии не ги памтам по 16 години шо бее хехе тај одма ми текна кој е само не ми се веруваше оти е 22 години не личе на толко да го емм и...:pos2::pos2:
Стварно незнам шо е финтата шо ги снема иницијалите.
I jas go znam :)

Jas mislam oti se istite so bee gi kradele dnevnicite niz srednite skoli:smir:
 

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Вака-така,летнаа милион евра минути од платена политичка програма за демолирано возило со вредност од 1000 евра.Пред некој ден за време на митинг во Прилеп беше демолирано едно фичо со вредност од 100 евра,медиумите не најдоа за сходно да информираат затоа што сопственикот не се ни појави од срам.
 

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Задачата е овие избори да не поминат мирно и достоинствено,зошто ќе треба да се пристапи кон либерализација на визниот режим,па срамно е да се бараат други причини сега кога многу од бенџмарците се исполнети.Еве денес слушам дека еден ДРЖАВЈАНИН НА МАКЕДОНИЈА направил масакар во Чешка која случајно председава со ЕУ.
 

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ного нормално. Тва оде право пропорционално:vozbud::vozbud:
Значи они се двујцата полнолетни,е саа уште да дознааме кои се двујцата малолетни,иако за еденио веке претпоставувам кој може да е:)
 
Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Денес рано беа фатени сторителите наслучајот Трајковски, братот на нашиот сакан починат прецедател, кој со сет памет истресе една купа глупости на националните телевизии.

И како што претпоставуваа многумина овде , тоа излезе една струмичка верзија на раштански лозја ама многу поаматерски изведена.

Деликвентите се 4 жители на струмица, 2 по 16 год, и двајца полнолетни.
И за изненадување на сите нас сите се членови на Вмро Дпмне, деликвенти со претходни сторени кривични дела, за кои имаат и изречено затворски казни на некои од нив,

И за поголемо изненадување, еден од тие 4 , е и внукот на Силвана Бонева, кој пред некое време го има " помилувано" и извадено предвреме од издржување на затворската казна која му е предходно изречена.

Денес имаше прес на градоначалникот заедно со припадници на локалното /мвр/ а чисто се сомневам дека ке биде тоа казано денес на националните телевизии....


.........остваруваме......

Ova e vistina...mozam da go potvrdam toa,4cata se clenovi na VMRO...
laga e toa sto toj pomiluvan ne e vnuk na Boneva,no go izvadi od zatvor,go znam mnogu podobro toa dete od site vas tuka,ubavo znaat i vmrovcite od strumica koj e toj..zatoa psst so lagite deka se "platenici" na Zaev
pozdrav
Provereno tocno.
Sepak mislam ne treba da se povrzuva to sto edniot e vnuk na SB...ne mozi da birame rodnini.
Децата се платени од фракција у Сдсм,шо е против Зоран Заев,а за кои луѓе станува збор не можам да ви кажам да почекаме шо ќе каже началникот Марјан Наковски.не е Зоран Заев ама се луѓе порано шо се биле блиски со него.важно е Сдсм,а не Силвана Бонева:smir:
Tocno deka se plateni...onakvo demoliranje za dzabe ne se praj...ama koj plati nikoj ne znae...mozi i dvete partii!!!

ZZ mora da padni za da se vrati BC...a komunjari znaat deka gi mestat pa i tie se branat...ko se znaese deka UBK baraat lokalni mangupi...ovie im go podmetnaa vnukot...Mojsej ukapira otposle...pa uste i si kazuva...

Inaku za site...SR e Vmrovski grad...ama realno ZZ se trudese...i nema sansi da izgubi...iako drpna 300-500 iljadi ne znam tocno...
 

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Ne se znae koj gi platil,a sigurno deka se podplateni i kaj tie kloshari Vmro ili Sdsm tie se samo kloshari lesen plen za manipulacija,klopcheto ke se odvrze.ic ne mi e logicno Boneva vnukot da si go podplati heehehee ipak mi smrdi na podplata od nekoj Strumicki bitanga zad koj stoi oste pojak Sds intelektualec ;),moja predpostavka,nothing personal
 
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
ПАДНААА МАСКИТЕ ... ЛИЦЕМЕРИЕТО НА БОНЕВА
1,го обвинува Заев и локланата самоуправа за демолирањето на автомобилот,
го обвинува за исклучување на водата па и струјата на граганите

СТОРИТЕЛИТЕ ГИ НАЈДОА -најблаго кажано БЛИСКИ ДО ДПМНЕ
ИСТАТА БОНЕВА БЕШЕ СОВЕТНИК 2 Г,И ГЛАСАШЕ ЗА ПОКАЧУВАЊЕ НА ВОДАТА,,ја оставија општината во долгови,,,

ГЛАСАШЕ ПРОТИВ ЗАКОНОТ ЗА СОЦИЈАЛЕН ПАКЕТ за сиромашните (струја и вода)

ај што не си извини ни таА НИ (ВЕРНИКОТ) /....А туку продожува да сее омраза ,
и лаги....

националист ти си бил за жалење бре .... ПРИ ОЧИ СЛЕП .. А ЗА размислување веке и не се сомневам дека само препишуваш шо ке ти кажат од Штабот
 
Г

Грејвдигер

Гостин
Amnestiranoto lice mnogu providno ispadna so krsenjeto na kolata ma Mojsej, toa i vrapcinjata go znaat deka se potplateni od amnestiraniot kriminalec.
Абе ти глуп си или вежбаш? Кој фактор е Мојсеј 3а 3аев да наредува да му биде искршена колата на него и да ја однесе кај споменикот на Борис Трајковски. Каква 3акана претставува он 3а 3аев и СДСМ? - Никаква.

Едноставно, ова е уште едно сценарија од Бонева и од дружината 3а да го наместат 3аев и јавно да го обвинуваат поради тоа дело. А нормално, Мојсеј ќе стои на страната на Бонева.
 
Член од
27 ноември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
11
Хмм, а што велите дека ова нема никаква политичка позадина, едноставно на тие идиоти им чукнало во глава и го направиле тоа. Колку сте бедни во тоа изјавите, типични транзициони Македонци.
 
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
КОГА КОПАШ ГРОБ НА НЕКОЈ ПРВО ИСКОПАЈ СИ СВОЈ...
СО СВОЈ СТАП ПО СВОЈА ГЛАВА........ гнасни и мизерни методи.... се ме потсека кога во струмица се шетаа лугето (силеџии)во црно ,коли без табли ,со пукање и тепање... НИ ТОГАШ НЕ ПОБЕДИВТЕ.... затоа на 22 Март бонева ке замине во историја(за жал онаа лошата) ...
Струмица во срцето
 
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
Dejan];2308030 напиша:
По твоите коментари тебе најмалку Струмица ти е во срцето...
тоа е твое мислење,
а за МОЈАТА СТРУМИЦА си знам јас.... поговорките се народни,,,

ако си од струмица знаеш се што се случуваше (насиства и пукање)
во струмица од страна на дпмне (најмногу во Турско маало)

ке завршат и изборите ... и ПАК СИТЕ оние кои го напагаат Заев КЕ СЕ ФАЛАТ ДЕКА СЕ ОД СТРУМИЦА ....

Струмица во срцето :smir:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom