Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
cover_molinaro2009_partita_3.jpg

13 February 2009

Molinaro voted Best Player in January by Members

The best player for the month of January is Cristian Molinaro. The members voted on line on the website dedicated to them. The Juventus defender is having a great season will receive the prize before the Juve-Sampdoria match by a delegation of members.

interesen podatok za molinaro izglea samo nie tuka go napagavme covekot:salut:
изгледа не разбирате од квалитет кај играч:smir:

opaaaa e ova e najgolemoto sranje dosega sto sum go procital leeeeeleeeeeee ke go upropastat fudbalot milenko ke ni komentira sranjeeeeeee TUKA

opaaaa e ova e najgolemoto sranje dosega sto sum go procital leeeeeleeeeeee ke go upropastat fudbalot milenko ke ni komentira sranjeeeeeee TUKA
Не ми се верува дека ќе коментира Миленко, но и да коментира, мене не ми е лош.

Ако бе подобро што нема да даваат на МТВ, гарант тука ке бидат поорганизирани и ке биде поинтересно малку, а и не верувам дека ке биде Миленко до следната сезона може да земат и некој друг коментатор, во последно време многу напредуваат Канал 5.

Ако бе подобро што нема да даваат на МТВ, гарант тука ке бидат поорганизирани и ке биде поинтересно малку, а и не верувам дека ке биде Миленко до следната сезона може да земат и некој друг коментатор, во последно време многу напредуваат Канал 5.
Нигде не кажаа дека ке бил Миленко коментатор.
А за Молинаро вие само зборете. Ке биде најдобар лев бек во Сериа А:vozbud:

Нигде не кажаа дека ке бил Миленко коментатор.
А за Молинаро вие само зборете. Ке биде најдобар лев бек во Сериа А:vozbud:
Од твоја уста во Божји уши!!Ама фала Богу, факт е дека ја има подигнато својата игра на повисоко ниво, ама сеуште не е константен..Со тек на време кога ќе прособере искуство, се надевам дека ќе биде подобар...

Инаку, по се изгледа дека Зебина одлично се опоравува, и за еден од наредниве меча ќе биде потполно фит и спремен за игра..Така да ќе имаме уште една опција плус на десната бековска позиција на Григера!!

Se ocekuva Alex GRANDE Del Piero da stane za vtor pat Tatko.... Aj so sreka za uste eden bianconero vero:smir:

Se ocekuva Alex GRANDE Del Piero da stane za vtor pat Tatko.... Aj so sreka za uste eden bianconero vero:smir:

nego se arno za aleks nego me maci od prege cie moze da bide :pos2::pos2:, samdorija ke ja izduvame vo nedela.poz do site
ps :Kiko spremaj tema da bide na nivou
mi tekna na timce e

osekuvam vo nedela trezege da raspali vreme mu e .forca volej majstore

Што решивме за темата кој ќе ја отвори??

se e reseno pecetokot mu go davame na kiko go zasluzil toa, posle toa sekoj pisuva po nesto sto smeta deka e vazno i sto kiko go ispustil i taka.

Да, да се согласувам дека заслужил и не верувам дека има кој да го направи тоа подобро од него:helou:

Што решивме за темата кој ќе ја отвори??
Se znae.
Kakov Eko1 kakvi drugi, toj dosol li e na fan klubot tuka cel zivot da se potruduva da ni navage informacii veren na klub site sme so KikoMC, i drug ako otvori iskreno protiv ke sum i dali ke pisam na temava!!!!

samo ako ne ne napise kiko napred vo vovedot kako verni navivaci na juve e togas ke si ima rabota so mene, kiko brat pazi se:pos2:
veruvajte vo kiko ke sredi da lici na JUVE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom