F
FilipMacedon
Гостин
Мамата,мора да се укинат партииве ако сакаме напредок,не е за нас партија.
Се живо испартизиравме ебаго
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мамата,мора да се укинат партииве ако сакаме напредок,не е за нас партија.
Ти да се вратиш во Македонија заедно со татко ти кој што побегна од Македонија од "оправдани причини",интересна биографија имаш.Таквите националисти како тебе од секогаш ги следи службата.
Stvarno nema nikakva smisla,lugeto koi bile vo prvite redovi branejki go poredokot vo Makedonija 2001 g.da se naogaat vo ponizuvacka pozicija.Im davam podrska,no,dodeka e ovaa Vlada i ovoj sostav na Parlamentot,se somnevam deka baranjata ke bidat ostvareni.Kamo sreka da se lazam!!!
ако се укинат пак бескруполозните,способните гадови ќе најдат некој друг начин за групирање и контролирање на оваа држава ,затоа ИСТО ТИ СЕ фаќаМамата,мора да се укинат партииве ако сакаме напредок,не е за нас партија.
Само не ми се допадна повикувањето на НАТО да помогне во случајов, со што проблемот доби друга димензија посебно ако земеме во обзир што фајде ние видовме до сега од сите тие меѓународни организации. Почнува да потсетува на друга ситуација која е толку актуелна во моментот, а тоа е тврдењето дека за нас едини спас е членување во тие меѓународни организации иначе нема да не биде. Премногу случајно се поклопуваат овие ситуации, и тера на друг заклучок. Кога ќе се земе во обзир како бескорпулозно се лаже овој народ во последните години 18 на транзиција со вакви и слични трикови и игри...:salut::salut::salut:Од ситуацијата со Достоинство дознав за договорите на професионалните војници во АРМ и не можам да ја разберам позицијата на Владата према професионалните војници во АРМ а водено и према резервистите и бившите бранители. Тоа е во буквална смисла сечење на гранката на која седат. Во вакви времиња кога сигурносната ситуација се уште виси на конец, да се поставуваат вака према оние од кого ќе бараат утре, не дај Боже, да ја бранат оваа земја, најблаго речено е чудно...
Она што ме разочарува е што и бранителите се поделени,пред некој месец баш гледав на Алсат како се караат
уа влада уа опозиција, срам да ви е на сите.
Она што ме разочарува е што и бранителите се поделени,пред некој месец баш гледав на Алсат како се караат
Preku kur mi e tie braniteli, pravite braniteli sto bea na prva borbena linija vo aracinovo i tetovo ne se naulica, jas imam prijatel sto bese vo aracinovo, toj ima sosem drugo mislenje od ovie sto se narekuvaat braniteli.
A mene preku kurot mie od lugje so nik nacionalist a imat liberalni politicki mislenja.Preku kur mi e tie braniteli, pravite braniteli sto bea na prva borbena linija vo aracinovo i tetovo ne se naulica, jas imam prijatel sto bese vo aracinovo, toj ima sosem drugo mislenje od ovie sto se narekuvaat braniteli.