Повторно протест на „Достоинство“

• Креатор на темата Креатор на темата arschloch
  • Време на започнување Време на започнување
Мамата,мора да се укинат партииве ако сакаме напредок,не е за нас партија.
Се живо испартизиравме ебаго

Ти да се вратиш во Македонија заедно со татко ти кој што побегна од Македонија од "оправдани причини",интересна биографија имаш.Таквите националисти како тебе од секогаш ги следи службата.

а така значи НАЦИОНАЛИСТ се прави силен од далечина а хахахаха

и не е во Македонија па ими збори за Струмица пссссс збор да не сум слушнал ...ебате патриотот....
а и веке нема да ти реплицирам ...
кога збориш за Македонија(посебно за политика) ПРИСУСТВОТО Е ЗАДОЛЖИТЕЛНОООООО

Stvarno nema nikakva smisla,lugeto koi bile vo prvite redovi branejki go poredokot vo Makedonija 2001 g.da se naogaat vo ponizuvacka pozicija.Im davam podrska,no,dodeka e ovaa Vlada i ovoj sostav na Parlamentot,se somnevam deka baranjata ke bidat ostvareni.Kamo sreka da se lazam!!!

Stvarno nema nikakva smisla,lugeto koi bile vo prvite redovi branejki go poredokot vo Makedonija 2001 g.da se naogaat vo ponizuvacka pozicija.Im davam podrska,no,dodeka e ovaa Vlada i ovoj sostav na Parlamentot,se somnevam deka baranjata ke bidat ostvareni.Kamo sreka da se lazam!!!

зарем не ти беше доста од лажење..

нема пари за нив АМА ИМА ЗА шмизли ... :nenene::nenene::nenene:

С Р А М О Т А

Мамата,мора да се укинат партииве ако сакаме напредок,не е за нас партија.
Се живо испартизиравме ебаго
ако се укинат пак бескруполозните,способните гадови ќе најдат некој друг начин за групирање и контролирање на оваа држава ,затоа ИСТО ТИ СЕ фаќа

уа влада уа опозиција, срам да ви е на сите. Нема да гласам за претседател додека никој не ги подржи бранителите јавно и не предложи измени во законот за одбрана. Срамота е војниците да се оптпуштаат со нецели 40 години и да се оставаат како социјални случаи. Особено сум горд на честа и достоинството со кои мирно протестираат овие војници. Вака се брани честа на Македонија.

п.с. Стојанче Ангелов ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ, само напред

Од ситуацијата со Достоинство дознав за договорите на професионалните војници во АРМ и не можам да ја разберам позицијата на Владата према професионалните војници во АРМ а водено и према резервистите и бившите бранители. Тоа е во буквална смисла сечење на гранката на која седат. Во вакви времиња кога сигурносната ситуација се уште виси на конец, да се поставуваат вака према оние од кого ќе бараат утре, не дај Боже, да ја бранат оваа земја, најблаго речено е чудно...
Само не ми се допадна повикувањето на НАТО да помогне во случајов, со што проблемот доби друга димензија посебно ако земеме во обзир што фајде ние видовме до сега од сите тие меѓународни организации. Почнува да потсетува на друга ситуација која е толку актуелна во моментот, а тоа е тврдењето дека за нас едини спас е членување во тие меѓународни организации иначе нема да не биде. Премногу случајно се поклопуваат овие ситуации, и тера на друг заклучок. Кога ќе се земе во обзир како бескорпулозно се лаже овој народ во последните години 18 на транзиција со вакви и слични трикови и игри...:salut::salut::salut:

Она што ме разочарува е што и бранителите се поделени,пред некој месец баш гледав на Алсат како се караат

Она што ме разочарува е што и бранителите се поделени,пред некој месец баш гледав на Алсат како се караат

Производ од нивното насилно партизирање и етикетирање. Зошто се што е добро, што заслужува внимание мора да биде посрамотено, етикетирано, плукнато, оцрнето, дискриминирано?
Типичен пример, ДПМНЕ на власт, не им дава права, а СДС се прави нивен заштитник. Кога би се сменале улогите, ДПМНЕ би бил борец за нивните права, наспроти одбивањето од СДС. Во кратки црти, кој к*р ме боли за бранителите, битно јас да си набилдам рејтинг.

не разговарала владата за БрАНИТЕЛИТЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ВОЈНИЦИ.. демек биле избори да не се сватело како изборен маркетинг (изјава на владин портпарол) :pos2::pos2:
а камен темелници се утепаа бетон фрлајки ке добијат воспаление на мускулите,,,,,
беден одговор од владин порпарол...

Preku kur mi e tie braniteli, pravite braniteli sto bea na prva borbena linija vo aracinovo i tetovo ne se naulica, jas imam prijatel sto bese vo aracinovo, toj ima sosem drugo mislenje od ovie sto se narekuvaat braniteli.

Preku kur mi e tie braniteli, pravite braniteli sto bea na prva borbena linija vo aracinovo i tetovo ne se naulica, jas imam prijatel sto bese vo aracinovo, toj ima sosem drugo mislenje od ovie sto se narekuvaat braniteli.
A mene preku kurot mie od lugje so nik nacionalist a imat liberalni politicki mislenja.
Isto taka vo aracinovo beshe fateno zname od EU isto taka so tvojot idol ima zad sebe na slikata i izgleda gord na toa.
Preku takvoto od kvazi eu/albanski poltroni sto glumat patrioti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom