Европска Струмица - Глобал?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам колку пари има инвестирано општината, ни пак ме интересира. А и никаде погоре не спомнав дека знам колко пари вреди објектот. Цело време зборот ми беше дека, парите на локалната самоуправа и се од НАРОДОТ.
Па ако не знаеш, што кој к..ми се пењавиш и тролуваш овде пола саат ?:tapp:

Па ти незнаеш ништо,а само збориш.Сите во Струмица што ќе гласаат за бугарката еве исти се како тебе...:tapp:

Јас не знам колку пари има инвесирано општината, ама фактите зборуват оти ЗАЕВ направил финансики криминал тежок 8 000 000 евра, и за истиот тој криминал добија АБОЛИЦИЈА од Бранко Црвенковски. А пред фактите и БОГОВИТЕ молчат.

Јас не знам колку пари има инвесирано општината, ама фактите зборуват оти ЗАЕВ направил финансики криминал тежок 8 000 000 евра, и за истиот тој криминал добија АБОЛИЦИЈА од Бранко Црвенковски. А пред фактите и БОГОВИТЕ молчат.
А фактите се?

Мислиш на фактите кои ви ги дават по штабови за да тролувате и кењате по форуми ? :jaj:

Па ако не знаеш, што кој к..ми се пењавиш и тролуваш овде пола саат ?:tapp:

Не е ни чудо што си опозиционер. Глуп си како трактор на угорница. Спомнав ли јас некаде дека знам колкава сума на пари инвестирала локалната самоуправа? НЕ. Ти цело време докажуваше дека нема ниту еден денар народни пари потрошено за изградба во дивоградбата ГЛОБАЛ. Јас ти докажав дека има инвестирано народни пари (парите од локалната самоуправа) а колко се, ич кур не ме боли.:tapp:

Мислиш на фактите кои ви ги дават по штабови за да тролувате и кењате по форуми ? :jaj:
Сакал признал или не, фактите им ги даде Претседателот на РМ :)

А фактите се?

Кривична пријава за злоупотреба на службена должност и финансиски криминал од 8 000 000 евра за случајот ГЛОБАЛ. Судската постапка е прекината поради АБОЛИЦИЈАТА која ја доби обвинетиот ЗОРАН ЗАЕВ од претседателот БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ:pusk: :pusk: :pusk: :pusk: :pusk: :pusk: :pusk:

Сакал признал или не, фактите им ги даде Претседателот на РМ :)
Струмикс ти како Форумски падар би требало да реагираш на речникот на овој tomyy пред да го терам таму каде што заслужува.

Двапати веќе му одбивам на глупост.

Струмикс ти како Форумски падар би требало да реагираш на речникот на овој tomyy пред да го терам таму каде што заслужува.

Ако регирам треба да ги снема половината дискутанти од темата, ако не и повеќе, ама нели предизборие, па оставам да се испразнат луѓето...
А штом нема лични навреди, во ред е.

Те навредува тоа што ти реков повеќе пати дека си ГЛУП. Вистината каква таква треба да ја прифатиш, јебига понекогаш боли ама тоа е тоа.

Ти глуп си или тренираш? Чиј пари се инвестирани во ГЛОБАЛ бе ретардо?
Баниран 2 дена.

Ако регирам треба да ги снема половината дискутанти од темата, ако не и повеќе, ама нели предизборие, па оставам да се испразнат луѓето...
А штом нема лични навреди, во ред е.
Треба да реагираш кон секоја лична навреда. За пола тема да не е навреди, треба да се реагира на првата со бан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom