Што е со Раде Рогожаров? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување

Видот на дрога

• Мара

Гласови: 11 14,1%
  • Кока

Гласови: 19 24,4%
  • Хероин

Гласови: 9 11,5%
  • ДМД

Гласови: 2 2,6%
  • Хашиш

Гласови: 6 7,7%
  • Екстази

Гласови: 15 19,2%
  • Нешто друго(наведете самите)

Гласови: 16 20,5%

• Вкупно гласачи
    78
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јули 2008
Мислења
165
Поени од реакции
19
Ме интересира ваше мислење за видот на дрога кој го зема Раде Рогожаров.

и немој сега да оптоварате со прашања кој е Раде, пошо ќе ве сметам за некомпетентни по ова филозофско прашање

Ме интересира ваше мислење за видот на дрога кој го зема Раде Рогожаров.

професионална деформацијаму е тоа, од театарот му е:pos2:.
супер атмосвера напраија со тони и део(и другиот гостин, а особено гостинката хехе) не треси сеа и ти...секогаш бил таков Раде, позитивно откачен, а личниот вкус е различен:toe:

Cayman, брига те убила, човекот си беше сосема природен, така насмеан и си лупа глупости, он убаво рече дека општо сите се правиме нешто што не сме, е он е тоа што е и ич не му чуе за твојот револт, а и што очекуваш, каков да биде во таков тип на емисија?

Cayman, брига те убила, човекот си беше сосема природен, така насмеан и си лупа глупости, он убаво рече дека општо сите се правиме нешто што не сме, е он е тоа што е и ич не му чуе за твојот револт, а и што очекуваш, каков да биде во таков тип на емисија?

абе седии аман, дали го имаш видено во друга емисија?
На секоја емисија е ваков, претерано жив,жив урла скока вика. Не е тоа само во емисијата на Тони и Део

Не знам од кој али ако гарантира тоа дека ќе ме боли кур за све како него, би се намкнал без размислување. :)

Не ми го чепкајте Радета бе алооооо :pishtoldz
Ко ќе прам емисија само него гостин ќе си го викам :pipi:

Отсекогаш ми бил антипатичен но хеј, денеска е петок а јас не сум излезен и дремам на нет така да двојно поантипатичен ми беше него порано.

Јас се кладам дека Раде не е на дрога. Типот е таков по природа, секогаш весел, хиперактивен и помалце налудничав. :)

Не се дрогира Раде. Потпивнува по малку, ама не се дрогира!

А што пиеја од шољите, поточно, какво виски беше тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom