D
DeviL_32`
Гостин
може ли некој да ми ја објасни тарифата i3.600 плс
Треба да потпишеш договор кој те обврзува да плаќаш 24 месеци * 3600 денари = 86400 денари, а со 1 денар ќе си го купиш телефонот.може ли некој да ми ја објасни тарифата i3.600 плс
Мајсторе таа тарифа не е наменета за такви ко мене и тебе. Се циља на онаа група на корисници кој имаат месечни сметки над 3-4000 денари, а ги има такви и тоа доста. За мене лично таа 1800 ми одговара, а телефонот доаѓа 12.400денари - ТОП.Да, али не верувам дека голем дел од луѓето во оваа држава имаат вишок да фрлаат пари. Колку и да зборам, нема никогаш да потрошам околу 50 000 денари разговор на мобилен.( во мобиларите е нели околу 30 000 телефонот). Значи тоа е некаде 2000 денари месечно за разговори
Па и во T-Mobile iPhone 3G 8GB e 30.000 во постпејд, на никаква доверба, значи после 2 месеци можеш да го раскинеш постпејд договоротДа, али не верувам дека голем дел од луѓето во оваа држава имаат вишок да фрлаат пари. Колку и да зборам, нема никогаш да потрошам околу 50 000 денари разговор на мобилен.( во мобиларите е нели околу 30 000 телефонот). Значи тоа е некаде 2000 денари месечно за разговори
Очигледно не си фатил iPhone во рака, нели :wink:За телефон со 2MP камера и нема камера за повици и месечна претплата од 3.600ден (претплатава е една третина плата)? НЕ ФАЛА!!!
Очигледно се пали на мегапикселитеОчигледно не си фатил iPhone во рака, нели :wink:
ти се префрлаат во наредниот месец парите што ке ги платиш така што и 10 ден муабет да направиш ништо не губиш.. а ова со може ке сакам да земам број на друг провајдер е само изводење.. факт е дека сите што сме земале броеви на вип или whatever сме ги имале дур да го потрошиме кредитот а ни тогаш не ни биле цело време во апарат.. освен ако е посебен (втор мобилен што кажа дека не би носел):smir:Затоа што често се случува месечно да правам и по 1000-1500 денари муабет, а некогаш знам да напраам и 100 денари муабет
Имам фатеноОчигледно не си фатил iPhone во рака, нели :wink:
Не се палам, сите можности ми се битни значи и камератаОчигледно се пали на мегапикселите
Мој човек!!! истото и јас го викамne se normalni 21500denari da im dades za mobilnioy i plus pretplata od 900 denari osven za taa od 3600den bez pari hahahaha
nema sansa da se dade tolku pari za toa